Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem byla se svou 18ti letou neteří nakupovat v OC Futurum. Občaas ji chytne nakupovací manie a chce se prostě projít po obchodech s oblečením. Tentokrát jsem ale zjistila, že se tam necítím zrovna moc dobře. Je mi 27let, ale přesto se kolikrát cítím na 18 a ne protože bych chtěla. Říká mi to spousta lidí. Ne chováním , ale vzezřením. I když se snažím vypadat starší, prostě se mi to nedaří. Kolikrát když se procházíme tím OC , přijdu si tak nějak divně ..
Oblékám se úměrně svému věku, líčím se úměrně svému věku , ale stejně na něj nevypadám.
Příteli je 35let a já na jedné ze společných akcí od jeho přátel zaslechla, že je mi snad asi 15 a to v mém věku není zrovna lichotivý kompliment
Jak na to abych konečně vypadala na svůj věk?
Jak píší ostatní, buďte ráda! Nebo by bylo lepší, aby Vás považovali za matku neteře? To se mi stalo, mou vlastí sestru (rozdíl 2 roky, je mi 37) považovali za mou dceru! To je teprve hrůůůůůůza! Co bych dala za 15
...a to že si kamarádi přítele šeptají o vašem věku, je jen BLEDÁ ZÁVIST nic víc nic míň!
Také zdravím. Pinkee, buďte ráda, že vypadáte mladší. Čím budete starší, tím víc Vám to bude lichotit. Kdybyste měla ve svých letech již šedivé vlasy a vrásky a říkali by o Vás, že vypadáte na padesát, bylo by to mnohem horší. Já být Vámi, svůj mladistvý vzhled bych si spíš hýčkala, jak jen to půjde. Proč vypadat za každou cenu na svá léta, když to není třeba? Divím se, že z toho máte nějaký komplex, vážně. Ale abych odpověděla na Váš dotaz - zkuste změnit barvu vlasů, styl oblékání, popř. líčení. Vyzkoušejte, v čem si budete připadat starší. Ale jak říkám, buďte spokojená sama se sebou taková, jaká jste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.