Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit žmolků z ponožek

Od: olaf71* odpovědí: 4 změna:

koupil jsem si ponožky (70%bavlna,30%polyester), ale dělají se na nich při nošení v botách žmolky, které jsou pak všude. zůstanou na nohách a roznáším je po bytě. jak je mám odstranit navždy? praní nepomohlo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

Já to měl taky a vyřešil jsem to tak že už takové nekupuji a není jednoduché se toho zbavit u ťamanů se dá koupit takový váleček co lepí, jak už to nelepí odtrhne se a pokračuje spíš je to dobré na trika atd.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Olafe, investujte do odžmolkovače. Nejlevnější na baterky u vietnamců do stovky. Pokud máte dobíječ na baterie, tak OK, jinak ne-e. Já sním o pořádném dobíjecím odžmolkovávači, nebo rovnou do zásuvky...

Např. tady:

exkluzivni-darky.cz/...

Nebo odžmolkovač-dělo :)

eva.cz/... (do zásuvky)

Investice se určitě vyplatí - já takhle regeneruju svetry, trička, kabáty... no a vy můžete ponožky *placni*

olaf71*
hodnocení

jelikož to byla akce 10 párů zn.Diadora za 170 kaček v Albertu, tak se vyfláknu na odžmolkovač a poletěj do odpadu.

ten odžmolkovač dělo vypadá, že by vzal žmolky i s kuříma okama a chlupama na nohách najednou *smich*

hodnocení

0x

Peru ponožky po rubu. Vždycky je obrátím. Vyperu to, co mám přímo na kůži a vnější strana nenachytá z jiného prádla chmurky (nitečky, vlákenka).*hej* Toto, co píšete, mi také dělaly jedny vietnamské ponožky. Vytřepat, vyluxovat a prát obráceně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]