Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak docílit krásných vlasů?

Od: sakula odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

mám vlasy dlouhé ani ne 10 cm pod ramena, chtěla bych je mít ještě o něco delší, protože se mi dlouhé vlasy fakt líbí, ale zase nevím, protože už teď vypadají tak "zplihle" bez objemu... Šampony, které slibují objem jsem už vyzkoušela, ale žádná změna :-D tak se chci zeptat, co třeba vy používáte na dlouhé vlasy za přípravky, jak jste s nimi spokojeni apod. díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Základem krásných vlasů je kvalitní střih, který k typu člověka typu vlasů sedne. Pokud máš vlasy jemné, řídké, bez objemu, nikdy z nich nebudou husté dlouhé vlasy. Já se s nimi taky musela rozloučit, protože prostě dlouhé vlasy mít nemůžu.

Pokud působí unaveně a zplihle, tak je nech prostříhat a trochu "odlehčit". Vypadá to daleko lépe, než unylé zplihlé dlouhé vlasy:)

Doporučuji výrobky Framesi, jsou hodně kvalitní, a nepoužívej žádné přípravky na zplihlé vlasy apod., jen se to zhorší (slova kadeřnice). Pořiď si velký kulatý kartáč, přes který budeš vlasy foukat, a dobré tužidlo, co neslepí a nezatěžuje. A vlasy foukat ze začátku hlavou dolů, až potom dotvarovat pomocí hřebenu.

itan71*
hodnocení

0x

*slunce*To jsou reklamní taháky jak z lidí vytáhnout prachy ne každý má stejné vlasy.*slunce*

*palec*OSTŘÍHAT NA JEŽKA A BUDE KLID*haha**haha**haha*

kristka01*
hodnocení

0x
Ahoj,mam lepsi napad,nez ten/ta predemnou.zkus je natupirovat.take mam rada dlouhe vlasy. Mam je skoro po pas a chci je mit delsi. :) vlasy budes mit delsi, az ti vyrostou. :) zadny pripravek na to asi neni. :( jo,a zkus si koupit hennu sice neni pro objem,ale jsou po tom krasne vlasy.teda po samponu elektrizuji(aspon me :) ),ale po balzamu ne. :) je to trochu drazsi,ale stoji to za to. Precti si ale pouziti samponu,jinak to nebude moc pusobit. :) jo,a jaky pouzivas hreben? To je taky dulezity.tak jaky? :)
sakula
hodnocení

s tím tupírováním je to dorej nápad, a hřeben požívámt takovej, nevim jak h popsat, prostě obyčejnej :-D

kristka01*
Takovej placatej se zoupkama? jestli jo,tak ho pouzivej,ale hlavně nepouzivej ty velky kartace,ty škubou vlasy. ;)
martinaa*

Když si vybere kvalitní, klidně může být i velký. Já mám velký kulatý kartáč a je perfektní;)

doplněno 28.08.12 19:44:

Jinak běžně na pravopis nereaguji, ale to slovo zoupkama je fakt strašný:D

výtka
Upozornění od sys clayman 28. 08. 2012 21:09:29
zase pravidla pravopisu? proč?
martinaa*

Nezlob se, ale mnoho rádců tu neporadí a pošle tazatele a jiné zpět za základku, k pravidlům pravopisu, nebo že ta jejich čeština je fakt strašná. Upozorněni v drtivé většině nejsou.

Já poradila, a se smíchem jsem se pozastavila nad jedním slovem. Proč? Protože to slovo je fakt strašné.:)

Tak buď ať nějaká pravidla platí pro všechny, nebo pro nikoho.

hodnocení

0x

Sampony musis hledat,zkus z aloe vera,ale ne kazdy je dobry,Zalezi take na vnitrni pohode organizmu,vyzive celkove.Mne rostou vlasy co uzivam chlorellu,sladkovodni rasu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]