Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli zde má někdo zkušenost s použitím hypermanganu rozpustném ve vodě,zda se dá použít na mokvající pupínky na nohou nebo obličeji a plísně.
Předem děkuji
-A
Dobrý den. Hypermangan používám často. Musí se dát jen 1 až 2 zrníčka, dát do kelímku do vody, nechat rozpustit. Chvilku to trvá, zrníčka stále pouští barvu. Na jakoukoliv dezinfekci rány, plísně. V hypermanganu se myje maso apod. Používám i při zranění psa, kočky na dezinfekci.
Postižené místo namočíme a necháme působit. Třeba nohy, nebo ruce. Když si chcete ošetřit obličej, použijte hadřík namočený v hypermanganu a nechte ho přiložen. Moje zkušenosti.
doplněno 25.08.12 19:54:Hypermangan používám i na likvidaci mechu na dřevě.
doplněno 26.08.12 10:38:Rozpuštění hypermanganu:
Hypermangan 1 až 2 zrníčka se dají do kelímku,( jak už jsem psala nahoře) kde se rozpouští. Do misky, nebo umyvadla se dá čistá voda a tam se rozpuštěný hypermangan lije, aby barva vody, byla jen světle modrá. Zrníčka se nechají v kelímku, zalité vodou. Hypermangan z kelímku, co se ještě rozpustí, můžete použít na další mytí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.