Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obarvit vlasy bez chemie

Od: lionka* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
chtěla bych mít tmavě hnědé vlasy, ale nechci si je barvit klasickou barvou, protože už tak je mám hodně zničené. Zkoušela jsem i henu (černou), ale vůbec mi to nechytlo, ani nebylo poznat, že ji mám. Moje přirozená barva vlasů je středně hnědá. Neznáte nějaký jiný přírodní způsob, jak bych mohla obarvit vlasy tak, aby byly tmavé?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x
Ahojky,dělám v kadeřnictví,ale jsem nehtařka.Ale od holek z práce vím,že barva jako taková vlasy dost ničí.Hodně se dává pouze přeliv,chytá to stejně dobře jako barva,ale neničí to tolik vlasy.Ale nevím jestli se dá normálně koupit.Být tebou tak zajdu do kadeřnictví a nechám si poradit.Nebo jestli chceš,v útery jdu do práce,tak se ti na to zeptam.

yurek*
hodnocení

0x
Na hnědo barví slupky z Ořešáku královského (vlašský ořech), ale jestli i vlasy...
Možné to je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]