Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Prosím nemáte někdo zkušenosti z rýžovým nápojem Zajíc? Prosila bych nějaký recept na nějaký koktejl pro 3leté dítko.Dcerce jsem vyřadila mléko z jídelničku a budu muset i kakao.A to kakao by chtělo něčím nahradit.A jako míčko mě to nepije.
Před několika lety jsem Zajíce ochutnala, ale kokteil žádný nevím.
V prodejně zdravé výživy neporadí? Zajíců nápojů je více druhů.
Myslím, že stačí trochu experimentovat.
Připravit nápoj podle předpisu s přidáním karobu-svatojánského chleba a cukru, to je asi nejznámější náhražka kakaa nebo osladit melasou, sladěnkou, javorovým sirupem.
Dobrý je třtinový cukr Mauritius.
Dát do lahvičky všechny vybrané přísady, zavíčkovat a hezky protřepat. Vše se za chvíli dobře rozpustí a spojí.
Tyto pochutiny s úspěchem kupuji v Dianě - svět oříšků a zdravých výživách. Jsou trochu dražší, ale pokud je bude jenom malá, tak proč ne. Určitě nějaké neznámé přísady a dochucovadla ještě najdete na internetu na e-shopech.
prirozenebezlepku.cz/... klub-maminek.cz/... Lépe poradit neumím před 20lety když jsem měl malého syna bylo trochu něco jiného než v dnešní době.
DOBROU CHUŤ
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.