Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazažený sval na zádech

Od: girl214* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,
Asi jsem si natáhla sval na zádech. Od rána mě bolí v jednom místě záda, nemůžu se moc dobře otočit na jednu stranu, nahmatala jsem si zatuhlé bolestivé místo. Skoro už mám na zádech hrb.
Je to v oblasti zapínání podprsenky - nalevo od páteře.
Nevíte někdo, co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte zablokovanou páteř,zajděte k lékaři,ten by Vám ji mohl odblokovat/pokud to umí/,nebo napsat doporučení k odborníkovi.

lidus*
hodnocení

0x

Jak radí "wamp" lékař a možná by pomohl i dobrý chiropraktik. Netroufám si poradit rozmasírování když netuším co to je ale když to namažete třeba koňskou mastí a lehce pomasírujete tak se myslím nic nemůže pokazit.

figurek*
hodnocení

0x

Možná že je to skutečně jen sval. Takže radím, nechoďte k doktorovi, ale řekněte svému příteli či přítelkyni, ať vám to místo pořádně namaže starou dobrou Alpou.

Chce to nabrat plnou dlaň, připlácnout na bolavé místo a roztírat, dokud Alpa nevsákne.

Výsledek se dostaví dost rychle. Jestli se nedostaví, pak to není sval a vy k doktorovi asi budete muset.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]