Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akrylové nehty české budějovice

Od: zuzla odpovědí: 2 změna:
Ahoj! Potřebuju poradit nejakou sikovnou nehtarku z ceskych budejovic na akrylove nehty, aby nebyla moc draha ( za rozumne povazuju jako studentka 400.- za doplneni), ted chodim k vietnamkam,ktere jsou sikovne a nemuzu si stezovat, nehty drzi, ale ony ted o stovku zdrazily a za doplneni uz chteji 500.- a doplneni i s fracouzskou manikurou uz stoji 650.- coz mi pride fakt hodne. Kamaradka chodi jinam a plati za doplneni max 450 i se zdobenim a ma to opravdu taky kvalitne udelany, ale problem je, ze tahle nehtarka uz dalsi klientky nebre. Tak prosim pomoooooc! Kdo zna dobrou nehtarku na akryl za dobrou cenu z ceskych budejovic prosim napiste! Diky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vickynka*
hodnocení

0x
500 za doplnění? To je teda extrémně drahé! Moje mamka dělá nehty - akrylovou technologií, za 450,- nové a za 250,- doplňuje! Posílám kontakt: p.Lekešová, tel. 739 85 33 80

sharlote
hodnocení

0x
Přeji pěkný večer.Jsem v Budějovicích krátce.Působím na Husově ul. č.16 a akrylové nehty dělám za 500,- a doplnění 450,-.Pokud budete mít zájem. tel. 420 776 049 449
Vopatová Šárka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]