Nejste přihlášen/a.
Jíst vhodnou stravu - dobré jsou kompoty, ovoce a také luštěniny. Ale to už rádci psali.
Jinak si kupte kapky Guttalax a dejte si každý večer asi 3 - 5 kapek na lžíci, zapít. Ráno byste se měla vyprázdnit. Ten počet kapek si časem nastavíte sama. Když po 5 nebude nic, přidat, naopak, kdyby nastal třeba průjem, tak jich příště ubrat. Tyto kapky prý navíc nejsou návykové, takže se Vám stolice jistě sama časem upraví a už je nebudete potřebovat. Jaga.
Jíst víc potraviny s vlákninou = např. ovoce, zelenina.
doplněno 22.08.12 14:24:Osobně mám vyzkoušený jablka a banány a je to paráda :D
Dobrý den. Kupte si v lékárně Psylium. Je to přírodní rozpustná vláknina a pomáhá s vyprazdňováním dobře. Někomu zabírá i pití syrovátky, ale to nemám vyzkoušeno. To Psylium ano a mohu doporučit.
Psylium je skvělé, jen doplním, aby dobře fungovalo, je potřeba hodně pít. Každou dávku zapít aspoň 3 dl vody a taky popíjet průběžne celý den.
Na mě spolehlivě zabírá ovocná š'táva. Ale ne džusy, klasický odšťavňovač a třeba taková šťáva z jablek nebo hrušek,
stačí jedna sklenice a do půl dne je to venku...
Hodně jezte švestky -hrušky- třešně,meloun má v sobě hodně vody . vůbec je třeba hodně jíst ovoce,ty švestky zabírají snad na každého můžete si koupit i sušené, dejte si to klidně i ráno pokud to chcete urychlit něčím zapijte nevidím problém,např i začít ráno jen sklenici vlažné vody uvidíte jak poběžíte
Obyčejná voda je holý nesmysl,mám naprosto stejný problém,vypiju denně kolem 3litrů a v létě 5-6litrů v tom případě bych musel asi vypít celou přehradu.Zkoušel jsem i ovoce, jogurty teplé mléko jak tady radí a radily i jiní a nic,každý člověk je jiný.Cpát se nějakýma kapkama,práškama je pro mě taky nesmysl,tělo si na to zvykne a co dál a co to tělo ledviny a další ústrojí to je jen můj názor. Co mi zabírá tak to jsou hrušky máslovky,meloun a čerstvé jenomže nerostou celoročně což je pro mě škoda,po požití těchto potravin si vždy říkám nožičky utíkejte než budete nalíčené na hnědo.
doplněno 16.09.12 13:37:Zkoušel jsem na večer si dát i pistáciový nanukáč,panečku to byly po ránu fofry.Taky od jisté doby nepiji pivo značky RADEGAST nevím čím to je jestli mnou nebo tím pivem ale jedno vím určitě nepiju jen občas si dám a kvůli tomu že mi pomáhá pivo nebudu kvůli tomu chlastat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.