Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampony Nivea a mastné vlasy

Od: sklenenka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den! :) Bohužel patřím mezi ty ''šťastné'', kteří dostali do vínku mastné vlasy. Vyzkoušela jsem již mnoho šamponů, nedostavil se však žádoucí účinek. *ee* Jelikož jsem také věrný zastánce značky Nivea, přišla mi na mysl právě jejich vlasová kosmetika. Takže se Vás ptám: Jaké máte zkušenosti s šampony Nivea? Dopouručili byste je i na mé mastné vlasy? *modla*

Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katulata
hodnocení

0x

Přítel má taky dost mastné vlasy a kupoval si šampon na vlasy od Nivea a byl s ním spokojený

sklenenka
hodnocení

No, ona je potíž právě v tom, že pánská vlasová kosmetika Nivea je určena právě i pro mastné vlasy. Péče pro ženy však tuto problematiku oficiálně nezahrnuje. *nevi* Přesto si nemyslím, že by byla pro mne úplně pšatná...?

nivea.cz/...

Prosím o další poznatky. Děkuji. ;)

hodnocení

0x

Dobrý den. Nebudu Vám doporučovat, žádný šampon na mastné vlasy. Můžete používat šampon, jaký chcete. Po umytí a důkladném opláchnutí vlasů, vyzkoušejte následující. ;)

Poslední opláchnutí vlasů udělejte octovou vodou. To je 1 litr vody a 1 lžíce octa. Uvidíte sama, že mastnost vlasů se sníží. Ocet vlasy neutralizuje. Vyzkoušeno.

doplněno 21.08.12 21:38:

Sklenko, musíte vědět, zda chcete příjemnou vůni šamponu a mastné vlasy, nebo vyzkoušet jemně ocet a zbavit se mastnoty vlasů. Třeba: Používejte ocet pravidelně, při mytí vlasů jeden měsíc. Nemusíte dávat 1 lžíci, dejte ½ lžíce. Sama uvidíte, zda jsou vlasy lepší. Pak ocet můžete omezovat, když se mastnota vlasů zlepší.

doplněno 21.08.12 21:42:

Ještě k šamponu: 20 lidí může používat stejný šampon, bude spokojeno. 21 použije ten šampon a spokojen nebude. Neberte šampon jen podle vůně. Co vyměnit značku šamponu? I obyčejný žloutkový šampon krásně voní.

sklenenka
hodnocení

Děkuji, vyzkouším. Jen se bojím, aby octový odér nepřebil příjemnou vůni šamponu. *blee* Ale i tuto skutečnost bych byla ochotna akceptovat. :) Jen když se zbavím té mastnoty a každodenního mytí vlasů.

hodnocení

0x

Dobrý den. Také mám mastné vlasy a s šampóny Nivea nemám dobré zkušenosti, mně se po nich vlasy mastily ještě více. Řekla bych, čím známější značka, tím více ingrediencí, které vám zůstanou na vlasech. Osobně mám zkušenost s šampónem Schauma sedm bylin < lekarna.cz/...>. Je na mastné vlasy, nezatěžuje je, používám ho velmi dlouho. Po umytí vydrží vlasy ve stavu, se kterým můžu do společnosti dva dny. Ani není moc drahý, můžete vyzkoušet. Ale nesmíte usuzovat hned po prvních pár umytích, vlasy si musí zvyknout. Také doporučuji nevynechávat kondicionér, i když máte mastné vlasy, zvolte nějaký lehčí. Já osobně vlasy nechávám proschnout volně, na vzduchu, myslím, že je to lepší. Také hodně záleží na intervalech umývání, neumývat každý den, není to moc dobré. Anzionka.

bena*
hodnocení

0x

Nejlepší na tohle je kopřivový nebo březový šampón, který není moc drahý. Mě se mastí vlasy rychle, ale sebelepší značky šamponů si neporadili. Pak jsem v sámošce koupil půllitrový kopřivový šampon asi za 35Kč, nevím nechci kecat, ale opravdu byl skoro za hubičku a můžu říct, že se to po týdnu zlepšilo. jednou jsem omylen kupil březový, ale ten je taky dobrý.

Takže značky, kterými si myje hlavu i Phelps nebo další celebrity, pošlete kamsi a zkuste něco obyčejného.

sklenenka
hodnocení

Díky všem. Některé rady určitě vyzkouším. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]