Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si sadu na gelove nehty na doma a mám tam dva gely,ale myslím si ze jsou oba stejne,takze to asi bude jednofazovy gel,ale kdyz si tyto nehty udelam tak se dalsí den nekteré odchlípnou z boku.
A přímo u pracese některé nehty jakoby v lampě nevytvrdí a na kraji nehtu se mi to pri cisteni setre a s lakem pod tím,poradte prosim cim to je.
zda je to spatnym zbroušením či necim jinym.
Dekuji Kamesa
0x
ahojky tak já mám ten stejný problém dostala jsem sadu na nehty asi v červnu a od té doby jsem si to dělala ale gel mi vůbec na nehtách nedržel a i když jsem ten gel vytvrdila v lampě dýl jak se píše tak se mi při setření výpotku setřel i lak
tak sem to zhruba asi měsíc a něco trpělivě dělala a zkoušela všilijak a nic , fur stejné a teď mám nehty tenké jak papír při neustálém broušení pilníkem tak nevím co teď už jsem sem psala a nikdo nic moc nenapsal, taky si nevím rady!
vazne mi poradili to zkusit vic pecliveji obrousit a nektere mam v poradku hlavne na leve ruce kdyz si to delam pravou ale ne te prave to sem myslela ze me omejou kdyz sem nakreslila vzory a odlakovaly se. tak to zkousim na rodine,tak treba nasi mamce to drzelo perfektne ale jen jedna vrstva (mam jen jeden gel v sade tak myslim ze je to ten jednofazový) a babicce to tk drzelo bezvadne ale jen jednou potom uz se mi to nepovedelo,tak nevim cim to je,hlavne vim ze gelem nesmis natrit kuži,parkrat se mi topovedlo a udelal se tam rantlik a ten zpusobyl uplne sloupnuti i s umelym nehtem,delam to stejnym postupem jako moje nehtarka ale proste nevim jak je to mozne.
jo a ted sem nasla zminku o takzvanem gel laku zkus to nemel by se ten tvuj nehet vubec brousit ale je ryziko ze ti to taky nebude drzet kazdymu to pry nevyhovuje a za tu cenu prave by me to stvalo,jeste sem zjistovala zda je mozne po to dat normalni lak a napsali mi ze je to teoreticky mozne,ale bohuzel to spociva v tom taky si udelat gelove nehty nechat to odrust na pozadovanou delku a pak pouzivat gel lak,nevim jestli to doroste i s timto.
a jak dlouho ty nehty ti nejdýl vydrželi?Nebo tvé mamce?Mě tak max týden ani to moc né!A mé mamce jeden den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.