Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zničené vlasy od barvení...:(

Od: cherrybloom* odpovědí: 4 změna:

Je mi jasné, že se tady ze mě teď plno lidí bude kroutit hlavou ale, potřebovala bych radu.. Měla jsem krásné obarvené blonďaté vlasy (i po 2 letém barvení vypadaly skvěle) jenže na konci června se v té hlavě zrodil takový totálně pitomý nápad, kterej si budu ještě dlouho vyčítat... napadlo mě nabarvit se na světle fialovou.. tak jsem ten nápad teda zrealizovala... v jeden den jsem si nejdřív obarvila blond barvou odrosty (i s celou hlavou) potom jsem si dala polopermanentní barvu od manic panic ... která, ale nechytla podle mých představ.. místo fialové se mi na hlavě vykouzlila tmavě modrá... ani mi to tak nevadilo, jenže jsem přišla domů a tam mě moje milá maminka začala strašit, že mého tatínka z toho trefí šlak.. tak jsem celá vyděšená bežela do drogérky pro zesvětlovač (protože jsem měla strach, že mi normální blond nechytí) a naplácala jsem si to zase na hlavu.. vznikla taková šíleně hnusná "pochcaná sláma" ... v tom jsem prostě nemohla chodit.. a tak jsem na radu kadeřnice na to hodila až po týdnu čokoládově hnědou... jenže teď moje vlasy nejsou jako dřív.. docela mi padají a zdá se mi, že je mám výrazně prořídlé... nic méně mi hrozně chybí moje blond vlasy a ta hnědá ke mě prostě tolik nejde jako blond... neznáte nějaké přípravky které by mi vlasy daly, alespoň pro zatím trošku dohromady? A budu se moc ještě vůbec barvit? Jsem z toho nešťastná a nejraději bych vrátila čas... jenže to bohužel nejde :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Vždycky, když vidím takové experimenty (nebo o nich slyším/čtu), říkám si - "Jóó, tuhle hlavu oholit"...

*haha*

iz*
hodnocení

0x

Bude to chtít trpělivost. Vyzkoušejte žloutkovo olejové zábaly: 1 až 2 žloutky (podle délky a hustoty vlasů) rozetřít 1 až 2 žloutky s trochou kvalitního oleje (měla by vzniknout taková hustá jakoby majonéza), vetřít do vlasů a po chvíli spláchnout vlažnou vodou.

doplněno 18.08.12 20:53:

PS: A pomáhá to nesrovnatelně levněji než Avon.

kesse*
hodnocení

0x

Navrhuji obědnat šampon "Advance Techniques" od avonu na poškozené vlasy od barvení ... Minulé léto jsem udělala něco podobného (Svou přírodně tmavě hnědou jsem barvila na karamelovo a následně zase zpátky na tmavě hnědo , ale ta tmavě hnědá chytla do blonďato zrzava, takže jsem to barvila znovu a znovu ...) Po roce mám vlasy už relativně v pohodě, nepadají, jen jsou trochu vysušené akrepaté ... Jen jsem je musela ostříhat .. Měla jsem vlasy skoro po pas a teď je mám na ramena ...

Mimochodem, k tomu šamponu můžeš (můžu tykat , že? :) ) rovnou přiobjednat kondicionér a bezoplachovou péči ;) Celkem tě to vyjde asi na 500korun a vážně to pomáhá :)

monca*
hodnocení

0x
Ahoj. Nechci tě strašit, ale jen balzámy a masky to asi úplně nezachrání. Potřebuješ v první řadě vlasy uzdravit zevnitř a obnovit i kvalitu jejich kořínků, aby znovu dorůstaly silné a zdravé. Já jsem po podobné „barvící“ zkušenosti měla strašné problémy s padáním a třepením, už jsem byla celkem zoufalá. Nakonec mi moc pomohla výživa v tabletkách, jmenuje se Donna Hair a musím zaklepat, že vlásky už mám zase krásné. Jen barvení jsem se rozhodla, že už si odpustím jednou pro vždy. Nechci už svoji hřívu znovu zbytečně trápit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]