Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Guláš z dvojího masa - jde to?

Od: babajaga® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dědu honí mlsná a zítra by si prý dal můj slavný guláš s hovězím masem a houbami. Hned jsem udělala inventuru mrazáku. Našla jsem pěkný kousek předního hovězího, ale nebyl příliš velký. Tak jsem se rozhodla přidat asi stejný kousek kančího, aby masa bylo dost.

Teď o tom ale přemýšlím, zda to půjde udělat. Pokud bude hovězí ze staršího kusu, bude dlouho měknout, naopak to kančí se jistě udělá dřív. Co potom? Hovězí v hrnci tvrdé a kančí rozvařené.*ee* A dělat to ve dvou hrncích se mi nechce /každé zvlášť/.

Myslíte si, že lze docílit toho, aby obě masa z různých zvířat byla stejně měkká? A pokud ano, jak?

Prosím, poraďte mi rychle, děda se na zítřek už moc těší. Děkuji všem. Jaga.*slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Zdravím, hovězí bych dal dusit o půl hodiny dříve než kančí. Nikdo neví jak jsou kusy sttaré, ale dělat je zvlášť nemá cenu.

doplněno 18.08.12 12:34:

Půl hodiny bude moc, patnáct min. by mohlo stačit.

hodnocení

Díky, Járo, začínám vařit. :) Jaga.

1jara*

Držím palce, ochutnávka nebude? :D

doplněno 19.08.12 12:16:

Děkuji za bod i za pozvání, Kdybych jel z Litovelska, tak to by mi jistě bodlo

hodnocení

Povedlo se báječně, děda si dal.

Je toho velký hrnec, ochutnávka klidně může být. Pokud se pohybujete někde v okolí Pardubic, zastavte se. Rádi se podělíme. :) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]