Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dědu honí mlsná a zítra by si prý dal můj slavný guláš s hovězím masem a houbami. Hned jsem udělala inventuru mrazáku. Našla jsem pěkný kousek předního hovězího, ale nebyl příliš velký. Tak jsem se rozhodla přidat asi stejný kousek kančího, aby masa bylo dost.
Teď o tom ale přemýšlím, zda to půjde udělat. Pokud bude hovězí ze staršího kusu, bude dlouho měknout, naopak to kančí se jistě udělá dřív. Co potom? Hovězí v hrnci tvrdé a kančí rozvařené. A dělat to ve dvou hrncích se mi nechce /každé zvlášť/.
Myslíte si, že lze docílit toho, aby obě masa z různých zvířat byla stejně měkká? A pokud ano, jak?
Prosím, poraďte mi rychle, děda se na zítřek už moc těší. Děkuji všem. Jaga.
Zdravím, hovězí bych dal dusit o půl hodiny dříve než kančí. Nikdo neví jak jsou kusy sttaré, ale dělat je zvlášť nemá cenu.
doplněno 18.08.12 12:34:Půl hodiny bude moc, patnáct min. by mohlo stačit.
Držím palce, ochutnávka nebude? :D
doplněno 19.08.12 12:16:Děkuji za bod i za pozvání, Kdybych jel z Litovelska, tak to by mi jistě bodlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.