Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rifle

Od: coccinela odpovědí: 6 změna:
Ahojky Mám takový problémek,koupila jsem si rifle měla jsem je asi měsíc a kámoška mi je polila barvou,ta barva byla vodou ředitelná takže prý musí jít vyprat,samozřejmě to nešlo,ani po několika praních to nepustilo,zkoušela jsem i benzínové odstraňovače skvrn a nic,Vanish taky nepomohl,neznáte nějakou fintu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
To, že je vodou ředitelná ještě neznamená že půjde jednoduchým způsobem vyprat. Napiš přeně, co to bylo za barvu, snad ti pak poradím více. Jinak je taky možnost obrátit se přímo na výrobce.
coccinela
hodnocení

myslím že to byl balakryl

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jedinou fintu,kterou můžeš udělat aby jsi nezničila rifle,dát je do čistírny a říci jim čím je to zašpiněné.Mají na to chemikálie,aby jsi byla spokojena.*smich*

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
COCCINELA-Tady to vidím jedině obarvit, žádné čištění ti nepomůže*plac*SO.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To ti poradí v čistírně,jestli obarvit nebo ne.Barvy jsou špatné na látce i když jsou vodou ředitelné.

coccinela
doplnit odpověď
hodnocení

tak moc díky já s tím zkusím zajít do čistírny a zeptat se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]