Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ze světle hnědé na blond

Od: kristyna* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám světlé hnědé vlasy a chtěla bych a chtěla bych na blond.Pročítala jsem si na internetu různé članky a teď nevím jestli si mám koupit zesvětlovač, nebo si to postupně chodit ke kadeřnici peroxidovat a nebo si dát prostě barvu. Asi bych šla do těch zesvětlovačů, protože tolik neničí vlasy. Nemáte s tím nějaké zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj.Rozhodně běž ke kadeřnici*tuc*Když je dobrá,vlasy Ti nezničí,mám dobré zkušenosti.

kesse*
hodnocení

1x

Pokud si myslíš, že je to barvení nutné, určitě za kadeřnicí :)

Jestli můžu svůj názor : Já být tebou, na blond bych se nebarvila... Každá druhá (obarvená) blond slečna vypadá jako malá štětka .. ;)

askmenow*

... tak tak. A ty odrosty... už nikdy více. To jsou lepší světlé melíry, klidně hodně pramínků, od dobré kadeřnice, vypadá to přirozeněji.

Ale jinak určitě ke kadeřnici. Z mé zkušenosti vám barva nechytne a odbarvování doma většinou vypadá dost katastrofálně - žlutě, oranžově, krepatě, bíle...

evikno*
hodnocení

0x

Také se přidávám s názorem jít ke kadeřnici. Jsem blond už hodně let a když jsem se jednou rozhodla, že nebudu utrácet za kadeřnici a zvládnu to za pomocí kamarádky, tak to dopadlo katastrofálně. Barvy na obrázcích vůbec nedpovídají skutečnosti, to mi potvrdila i moje kadeřnice a ještě jsem dostala ceres za to, co jsem si to s vlasama provedla :D Takže sama už nikdy více! Záleží jaké máš vlasy, pokud normální, nebo spíš mastné, peroxid jim neublíží.

kristyna*
hodnocení

Takže mám radši zkusit melír? Ještě jsem se dívala na přeliv od Palette palette.cz/... Měl by zesvětlovat a kdyby to vypadalo hrozně tak se stejně za chvilku vymyje. Asi ho vyzkouším :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]