Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám světlé hnědé vlasy a chtěla bych a chtěla bych na blond.Pročítala jsem si na internetu různé članky a teď nevím jestli si mám koupit zesvětlovač, nebo si to postupně chodit ke kadeřnici peroxidovat a nebo si dát prostě barvu. Asi bych šla do těch zesvětlovačů, protože tolik neničí vlasy. Nemáte s tím nějaké zkušenosti?
Pokud si myslíš, že je to barvení nutné, určitě za kadeřnicí
Jestli můžu svůj názor : Já být tebou, na blond bych se nebarvila... Každá druhá (obarvená) blond slečna vypadá jako malá štětka ..
... tak tak. A ty odrosty... už nikdy více. To jsou lepší světlé melíry, klidně hodně pramínků, od dobré kadeřnice, vypadá to přirozeněji.
Ale jinak určitě ke kadeřnici. Z mé zkušenosti vám barva nechytne a odbarvování doma většinou vypadá dost katastrofálně - žlutě, oranžově, krepatě, bíle...
Také se přidávám s názorem jít ke kadeřnici. Jsem blond už hodně let a když jsem se jednou rozhodla, že nebudu utrácet za kadeřnici a zvládnu to za pomocí kamarádky, tak to dopadlo katastrofálně. Barvy na obrázcích vůbec nedpovídají skutečnosti, to mi potvrdila i moje kadeřnice a ještě jsem dostala ceres za to, co jsem si to s vlasama provedla :D Takže sama už nikdy více! Záleží jaké máš vlasy, pokud normální, nebo spíš mastné, peroxid jim neublíží.
Takže mám radši zkusit melír? Ještě jsem se dívala na přeliv od Palette palette.cz/... Měl by zesvětlovat a kdyby to vypadalo hrozně tak se stejně za chvilku vymyje. Asi ho vyzkouším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.