Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z čeho získám nejvíc energie?

Od: itonda® odpovědí: 6 změna:
Zdravím, zítra se vracím z nemocnice domů, 5 dní jsem byl na kapačkách a chtěl bych si užít poslední dny prázdnin na kole. Poraďte mi nějaké energetické bomby, abych mohl co nejdřív někam vyrazit a neporazilo by mě to.
Díky za tipy :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No, já si nejsem tak úplně jistá, jestli to, co plánujete, bude úplně to nejlepší pro vaše tělo. Na kapačkách jste byl z nějakého důvodu a ležel mnoho hodin také z nějakého důvodu. *hej*Příjde mi to jako obrovská zátěž pro celý organizmus a nevyřeší to ani vitamíny, ani energetické nápoje, ani hroznové cukry. Je potřeba svému tělu naslouchat a jednat s ním podle toho, co je pro něho dobré. A rvát se s plnou vervou na kolo, to mi příjde naprosto zcestné. *cert*Pár cviků a lehký pohyb, to by pro vás bylo to nejlepší. Je to jako rvát, při řazení ve studeném autě 4.rychlost, když tachometr ukazuje 30km.

hodnocení

To máte pravdu a nemám v plánu hned jít na to kolo :) ale párkrát do konce prázdnin bych to chtěl zvládnout ;) ležím na infekčním kvůli vyrážce, kterou mám ze slabé obranyschopnosti :)

ron*
hodnocení

0x

Silný vývar, kaše z ovesných vloček, kakao, ovoce, sladkosti, maso...

Jen pozor na zdravotní stav po návratu z nemocnice. Nic se nemá přehánět. Nejdřív se poraďte s lékařem, jestli můžete sportovní aktivity provozovat.

figurek*
hodnocení

0x

obvykle se v tomto případě používá hroznový cukr. Takže si kup Lipo, Besipky, Ovocné čočky nebo jiné bonbóny, ve kterých je fruktóza. Vynikající bonbóny pro fotbalisty a cyklisty se jmenovaly Energit. Ale ty už se myslím ani nedělají. Nepamatuji si, kdy jsem je viděl naposled.

Glukopur. Je to v podstate cukr ktery se rychle premeni na energii. Prodava se v lekarne a nebo me nabizeli v lekarne Glukopurove bombonky.

polinek*

glukopur je hroznový cukr ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]