Nejste přihlášen/a.
No, já si nejsem tak úplně jistá, jestli to, co plánujete, bude úplně to nejlepší pro vaše tělo. Na kapačkách jste byl z nějakého důvodu a ležel mnoho hodin také z nějakého důvodu. Příjde mi to jako obrovská zátěž pro celý organizmus a nevyřeší to ani vitamíny, ani energetické nápoje, ani hroznové cukry. Je potřeba svému tělu naslouchat a jednat s ním podle toho, co je pro něho dobré. A rvát se s plnou vervou na kolo, to mi příjde naprosto zcestné.
Pár cviků a lehký pohyb, to by pro vás bylo to nejlepší. Je to jako rvát, při řazení ve studeném autě 4.rychlost, když tachometr ukazuje 30km.
obvykle se v tomto případě používá hroznový cukr. Takže si kup Lipo, Besipky, Ovocné čočky nebo jiné bonbóny, ve kterých je fruktóza. Vynikající bonbóny pro fotbalisty a cyklisty se jmenovaly Energit. Ale ty už se myslím ani nedělají. Nepamatuji si, kdy jsem je viděl naposled.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.