Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zhubnout

Od: dinkyjane* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chtěla bych zhubnout aspoň 5 kilo. Je mi 17, moje míry jsou docela dobré (83-69-94), ale už jen pro ten dobrý pocit bych chtěla snížit i tu váhu. Měřím 167 cm a vážím 64 kg. Je pravda, že docela dost sportuji, takže na váze mi přidají i svaly, ale že bych byla jenom osvalená se říci nedá.

Proto Vás chci někoho poprosit o nějakou Vámi osvědčenou dietu.

Díky =)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kkolarova26*
hodnocení

2x

Ahoj,zrovna cvičím cvičební program Jillians Michaels 30 day shred.Doporučuji můžeš to zkusit taky,Jinak v jídelníčku by měly být přiměřené porce ,mezi snídaní,obědem a večeří si dát zeleninu,jíst bílkoviny atd...A také jíst 2-3 hodiny před spaním.Snad ti to pomůže

borax*
hodnocení

2x

stobklub.cz/... tady toto mi pomohlo. Přečtěte si také stránky tady http://www.stob.cz/ Různé jiné diety jsou k ničemu, je třeba natrvalo změnit jídelníček. Protože jinak přiberete zpátky a ještě víc než před hubnutím. Hodně zdaru!

darusenka*
hodnocení

0x

Zadna dieta s trvalym ucinkem neexistuje - vyzkouseno ;) Pokud chces zhubnout a vahu udrzet, tak jedina moznost je vyvazeny jidelnicek dle nutricnich zasad a pravidelny pohyb. Drzim pesti *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]