Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s bazary

Od: kiki011 odpovědí: 7 změna:

Ahoj :) jenom jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte nějaké zkušenosti s nějakým internetovým bazarem,kde můžu prodat vše(od oblečení po nábytek),který je zadarmo :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

www.bazos.cz je jich sice mnohem více, ale s tímhle mám osobní zkušenosti a vždy jsem narazila na poctivý lidi a úspěšný nákup/prodej.

kiki011
hodnocení

Děkuju moc :))

ducati996*
hodnocení

0x

Já jsem velice spokojená s Aukrem.cz sice tam jsou poplatky,ale minimální v řádech haléřů nebo korun-podle toho co prodáváte ;)

itan71*
hodnocení

0x

Pozor si taky dejte některé webovky jsou sice zdarma ale není tam okamžitý kontakt a je jen email nebo se tam zdarma musíte registrovat nejideálnější je opravdu ten bazoš taky tam věčně šmejdím.*vtip*

delilka*

ahojky mě se třeba hodně líbili www.spechato.cz ale ty teďka změnili webovky tak se mi moc nelíbí ty jejich nové stránky, ale na druhou stránky prodala jsem tak už 2 věci, no a ještě se mi zdá dobrý www.mimibazar.cz

martinaa*
hodnocení

0x

Nakupuji a prodávám jedině na Aukro.cz, Mimibazar.cz nebo Mimiaukce.cz. Musí se pečlivě vybírat, co od koho koupíte a komu prodáte, ale zatím maximální spokojenost:)

mojmovl*
hodnocení

0x

Já používám Bazoš a jsem spokojený...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]