Ahoj potrbovala bych poradit,delma si doma gelove nehty a strasne se mi lamou a upadavaji.Objednala jsem si sadu,kde byly i gely,tak nevim jestli nejsou treba nekvalitni nebo tak..Muze to byt tim?Nehty si delam kratke,takze to neni dylkou a hlavne mi vydrzi treba 5 dni a musim si delat hned nove.Jsem uplne zoufala nevim jestli delam nekde chybu nebo ne ale delam vsechno podle navodu.A jeste jsem se chtela zeptat kdyz si objednam cire typy jestli se musi pilovat prechod,vsechno mi jde pod gelem videt.A ma cenu si kupovat cire typy kdyz mam ruzovy gel?
Gely v sadach nebyvaji vubec kvalitni, nedrzi a nekdy se i droli. Jednozarivkova lampa je nic moc, ale do zacatku staci. Doporucuju poridit nejake kvalitnejsi gely, dbat na odmasteni prirodniho nehtu a nedavat gel az ke kuzickam...jinak prechod se musi pilovat u kazdeho tipu, ja s nimi nikdy nedelala, radsi modeluju na sablonky, je to prirozenejsi
luuuucik*
A jake je to s tema sablonkama,jak to vubec vypada?Je to jednodusi?
ala*
Janie, mám čas od času hrozně zničené nehty z neustálého lepení tipů a pilování atd. Dám si chvilku "pauzu" a pak jdu zase do toho. Někde jsem se dočetla, že modeláž na šablonky je šetrnější. Myslíš, že je možné si sama udělat pravou ruku? Mám trošku problémy i s tipy a hlavně francií. Ale s tou šablonkou je to zřejmě složitější. Můžeš mi prosím poradit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.