Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer, otázka pro dámy chtěla bych se zeptat kolikrát při myti vlasů nanášite šampon? (ja třeba osobně dvakrát) děkuju za názory
Dobrý den Lindaf. Při mytí vlasů se vlasy namočí a dá se trochu šamponu, vlasy promyjeme, ale šampon na vlasech nepění.
Vlasy umyjeme a dáme další šampon, při mytí hlavy, šampon krásně pění. Když si po prvním mytí šamponem, hlavu neopláchnete, nečistota zůstane a další šampon nebude pěnit.
Kolikrát dáváme šampon, 2x. Jen můj názor.
Lindo, netuším, proč je dotaz jen pro "dámy", myslíte, že obyčejné holky si vlasy nemyjí a kluci jsou všichni plešatí?
Viky odpověděla i vysvětlila , podobně používám šampón i já, bývá to i v návodu k použití, zkuste si ho někdy přečíst...
Darušenko, nemám Tě za čuně, ale dvojí šampónování ma důležitý význam. Vlasy jsou pokaždé mastné, někdo je má víc mastné, někdo méně. Při prvním mytí se šampónem jakoby odmastí, druhým mytím se doladí zbytky, šampón už dělá bohatší a hustší pěnu, než poprvé, domyje vše ostatní. To první mytí jen stáhne mastnotu. Až to druhé myje. To je můj názor. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.