Domácí kečup - konzervace

Od: Datum: 12.08.12 16:09 odpovědí: 2 změna: 12.08.12 16:55

Dobrý den.

Zajímaly by mne způsoby,jak se dá konzervovat domácí kečup.

Děkuji za rady.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mowla*
Datum: 12.08.12 16:26
 

Sterilovat - je to nejjednodušší (nehrozí kvašení, plísně apod.) a kečup je po otevření hned k dispozici...

doplněno 12.08.12 17:04:

Zavaření - tepelná sterilizace - kečup nalít do sklenic a zavíčkovat, zahřát na 100°C (cca 10 - 15 minut bohatě stačí, ale delší doba nevadí - u kečupu nehrozí nadměrné změknutí), nechat zchládnout. ;)

 
Datum: 12.08.12 16:55
 

Jaký způsob sterilování máte na mysli?

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.