Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zajímaly by mne způsoby,jak se dá konzervovat domácí kečup.
Děkuji za rady.
Sterilovat - je to nejjednodušší (nehrozí kvašení, plísně apod.) a kečup je po otevření hned k dispozici...
doplněno 12.08.12 17:04: Zavaření - tepelná sterilizace - kečup nalít do sklenic a zavíčkovat, zahřát na 100°C (cca 10 - 15 minut bohatě stačí, ale delší doba nevadí - u kečupu nehrozí nadměrné změknutí), nechat zchládnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.