Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejlepší jednofázový gel

Od: gilmorka31* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,poradí mi některá z Vás od jaké firmy je nejlepší jednofázový gel? Je možné nakoupit od všech firem z internetu bez živnostenského listu? ŽL. ani žádné osvědčení nemám,nehty si dělám jen pro vlastní potřebu. Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x
Ahojky,ja pracuji s Expa nails a jsem spokojená.Kup si od ni Miláček-jednofázový gel-je dobrej. Od Expy si můžeš koupit i bez ŽL,jinak uněkterých značek to bez ŽL neprodají,ale jedna známá si taky něco objednávala přes net a vyžadovali po ní ŽL který neměla,tak si jednoduše IČO vymyslela a prošlo jí to.Oni to nějak nekontrolujou.Můžeš to zkusit,bud to výjde nebo ne,ale žádný průser z toho nebude.
gilmorka31*
hodnocení

Ahojky Eleno,děkuji za odpověd. Už jsem se mrkla na stránky Expa nails a asi o toho pujdu. Mohla bys mi ještě napsat jestli používáš podkladový gel a jaky? děkuji
elena*
Ahoj,jj používám vždy podkladový gel,je to větší záruka.Taky od expy.Všechny gely používám od expy.Podkladový gel č.1
gilmorka31*
hodnocení

děkuji. poslení otázka...když chci francii,dám ji mezi dvě vrstvy gelu? mám opilovat gel než dám bílý gel nebo nemusím? dík *slunce*
elena*
Musíš teda nehet bud obrousit a odmastit,nebo neotírav výpotek vložit mezi vrstvy gelů bílý gel,to už je celkem jedno-uvidíš co se ti bude líp dělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]