Nejste přihlášen/a.
ahoj mohli byste mi nekdo poradit nechala sem si udelat melir, a mam to trochu spalene navrchu u cela a padaji mi vlasy jen ty melirovane prosim o radu co stim dekuju za odpoved...hrozne se bolim ze budu mit plesku...
Před lety mi jedna kadeřnice zničila vlasy totálně trvalou.Pomohl mi šampon drmax-lekarna.cz/... a kondicionér drmax-lekarna.cz/... , vše značky Panthenol ,koupila jsem si i Panthenol tablety drmax-lekarna.cz/... .Vlasy každý měsíc nechat konečky zastříhnout,vyprovokuje se tím,rychlejší růst.Dočasně potom doúpravu řešte nějakým pěnovým tužidlem,jen tak ledabyle ala - rozcuch,zamaskujete tak pokažený melír a poničené vlasy,než odrostou.
Sama jsem si už nikdy trvalou nedala a našla jsem si kvalitní kadeřnici.Vlasy mám pevné,lesklé.
doplněno 11.08.12 17:40:Myslím,že i ceny Panthenolu jsou cenově přijatelné a vyrovnají se těm hodně drahým.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.