Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro hubnutí pro iPhone

Od: monkeyking* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
hledám nějakou free aplikaci pro iPhone na hubnutí. Zkoušel jsem Nike training a bylo to k ničemu! Potřebuju nějakou která by počítala kalorie atd.
Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark1665
hodnocení

0x

nevím zda pro iphone, ale pro všechny GOOGLE ANDROID telefony existuje aplikace KALORICKE TABULKY viz play.google.com/... a je sakra dobrá :)

Aplikace pro hubnutí pro iPhone

stirecek*
hodnocení

0x
Aplikací které počítají kalorie je hodně, ale zapomeňte na to, ze jsou údaje pravdivé. To byste si musel koupit pás, který se pripevni pod prsa a snímá tep, údaje přes blutu posílá do founu a máte pravdivé údaje. Bez tohoto příslušenství nejsou údaje pravdivé, jsou jen přibližné. Já na sport používání endomondo, je dobře propojené s netem, kde mám všechny aktivity, ale údaje jsou přibližné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]