Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomohl vám krem na strie v těhotenství?

Od: vvveronika odpovědí: 15 změna:

Zdravím,chci se zeptat jaké máte zkušenosti s kremy na strie v těhotenství.Zda Vám to pomohlo?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

Já se nemazala a nemám nic. Kamarádka se mazala a má jich plno...

polinek*
hodnocení

1x

..nejlepší je sádlo..

limetka*
hodnocení

1x

Všechny rady i krémy byly úplně na prd, prostě ta kůže má určitou dispozici a může se roztáhnout jen po určitou mez a pak už nic nepomůže (zvláště, když někdo čeká dvojčata a vypadá jak autobus - vlastní zkušenost ;))

hahanaj*
hodnocení

0x

po žádných krémech strie nezmizí je to" potrhaná kůže " a pokud to někdo tvrdí je to podvod

iz*

Souhlas,

tyhle krémy "pomáhají" jenom těm, které by se striemi žádné problémy neměly ani bez krému.

polinek*

jistě že je to popraskaná kůže,,nepomůže nic ..souhlas

krkovicka*
hodnocení

0x
Nedá se říct zda pomohlo.Kamarádka se mazala i sadlem a břicho má úplně popraskany,jednu vedle druhé.Sama jsem se mazala taktéž i kosmetikou a nemám ani jednu.Jen dvoucentimetrovou na boku a dvě na druhém boku.
slupks
hodnocení

No já zatím také žadné nemám.Jsem v 17 tydnu a nemám žadné břicho,tak také se bojím,aby to najednou nezačalo růst a měla bych celé břicho popraskané.Preventivně se mažu,tak se uvidí

pb®

Mazejte a doufejte. Já nemám na břiše nic, na prsou nic, ale na boky a stehna jsem nějak zapomněla a tam se mršky udělaly. Ale mám je tam od puberty, tak jen nějaké přibyly. Mojí sestře se pár strií udělalo až po porodu.

hodnocení

0x

Je potřeba udržovat pokožku vláčnou. Nejen na bříšku, ale i na zadečku, bocích, stehnech, prsou. :) V šedesátých a sedmdesátých letech nám doporučivali pod sprchou jemným kartáčkem nebo ostřejší houbou, jemně masírovat nahřátou pokožku pod tepou vodou. Prokrvit ji. A pak po otření nakrémovat. Tenkrát byla jen Marína, AB, Nivea. To všechno denně při sprchování. Koupání ve vaně je i dnes, pro těhulky, nezdravé. ;)Veroniko, užívejte si svého mateřství. Toto v životě mnohokráte nezažijete. Nepřipouštějte si žádné stresy, všecko v klidu a pohodě. Je to nejkrásnější období v životě ženy. Hodně spěte, moc se nenacpávejte, nejíte za dva, dopřejte si ovoce, hodně pijte. A povídejte si s malým. Aby věděl, že je milovaný a že se na něho těšíte. :) Hodně štěstí a spoustu krásných dnů vám přeji ze srdce.

joudic*
08.08.12 16:15
hodnocení

0x

Ne.

petr123*
hodnocení

0x

Krém může maximálně trošku pomoci - ale jen u někoho. Manželka se ničím "nepatlala" a strie nemá.

meandra*
hodnocení

0x

Mazala jsem si břicho vždy po sprše a na noc dětským olejíčkem a nemám žádné.

lilu*
hodnocení

0x

Mě pomohlo hlavně hodně časté mazání bříška,zadečku a prsou a nezáleželo jestli nějakým specialním krémem,hlavně aby to bylo opravdu každodení.Já jsem po třech dětech a strie nemám žádnéa myslím že mi hodně pomohlo právě to časté mazání.

hanika*
hodnocení

0x

Dobrý den,já jsem měla první dítě v devatenácti je to již 15let ,pravidelně jsem se mazala po celém těle drahými krémy určenými na strie,i těmi levnějšími,když došel a než jsem koupila další.Do porodu jsem měla jednu malinkou prasklinku,po porodu jsem měla popraskané břicho i stehna.Moje sestra má za sebou čtyři porody a natírala se jen tak namátkově obyčejnou niveou,spíše ne než ano a prasklinku nemá žádnou! Je to na struktuře kůže každý má jinak pružnou pokokožku. Nyní jsem opět těhotná ve 24 týdnu, občas se nějakým krémem natřu,ale už to tolik nežeru jako při první těhotenství,teď si to užívám plnými doušky a je pro mě důležitější vývoj a zdraví mého miminka,naší malé berušky*srdce* ,než nějaké popraskané břicho!*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]