Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké plavky v 11 letech - pro dospělé?

Od: trixie* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,Potřebuji poradit nějaké plavky.Je mi 11 a už klidně můžu nosit dámské.Poradíte mi? děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Ahojky. Klidně si kup plavky u vietnamců. Taky od nich mám. Některé nejsou nic moc, ale mají i spoustu pěkných. Výhoda je, že jsou levné, takže i když ti do příštích prázdnin vyrostou víc prsa a nevejdeš se do nich, nebude to žádná tragédie.

Na mladých holkách se mi nejvíc líbí klasické trojúhelníčkové vršky, hezky barevné.

Jinak, pokud by ti nic nesedělo, zkus třeba Calzedonii (Calcedonii? - nejsem si jistá, jak se to píše) - normálně je dražší, ale už v půlce léta mají často veliké výprodeje. Tam prodávají zvlášť vrchní a zvlášť spodní díly, tak můžeš libovolně kombinovat střihy i styly i velikosti.

trixie*
hodnocení

Dějuju moc.Minule sme byli v Písku a prohledali sme nad všecko!Nemohlis em nic sehnat.A problém je že já nejsem moc štíhlé postavy takže budu muset pár kli zhubnout :)

askmenow*

Ale prosímtebe. Určitě se podceňuješ. Jinak já taky nejsem proutek (ale ani tlustá, prostě krev a mlíko), a plavky jsem vždycky sehnala :) Jinak doporučuju spíš zavazovací, než zapínací plavky. Sice musíš pokaždé zavazovat, ale zase nehrozí, že se trošku povolí a pak ti budou velké. Nebo jsou bezva ty vršky, co mají stříh jako spportovní podprsenky, nelezeto to při plavání a tak.

A jinak myslím, že se, jako většina mladých i starých ženských podceňuješ a určitě máš lepší postavu, než si sama myslíš ;)

doplněno 08.08.12 23:46:

Tak to fakt mrkni u těch vietnamcú... já od nich mám střihově velmi podobné, i s tím pásečkem u kalhotek, jen v jiné barevné kombinaci, takový tyrkysový vzrovaný vršek a černé kalhotky s tím páskem - prožkem látky, jako je na vršku. Ty koušíčky jsou vyztužené, ale nijak vycpané, jen kalhotky jsou míň vykrojené. Stály asi 400,-

trixie*
hodnocení

líbí se mi moc jedny plavky,ale asi by mi byli moc velký

Jaké plavky v 11 letech - pro dospělé?

claire*
hodnocení

0x

Mrkni do Orsay, teď jsou tam výprodeje a mají horní i dolní díl bikin za cca 200-300,- Kč (myšleno dohromady za oba díly, ale kupuješ je zvlášť a můžeš si tak vybrat kombinaci, jakou chceš ;) ) Já v Tvém věku nosila jako plavkovou podprsenku lambadu (tj. bez košíčků, takový sportovní tvar), ale dnes jsou v módě podprsenky s vázáním za krkem, které Ti určitě taky padnou.

U Vietnamců také možná pochodíš, chce to najít nějaký dobrý obchod, kde mají výběr. Už jsem si u nich kupovala několikery plavky a většinou jsem byla spokojená, vydržely i pobyt u moře (loni jsem si ale koupila plavky v New Yorkeru a po týdnu u moře se totálně vyšisovaly, pouštěly barvu šíleně *ee*, takže tento obchod moc nedoporučuji).

hodnocení

0x

Tento problém řeší i FKK

hodnocení

0x

Vietnamci mají spousty plavků od 200kč nahoru. ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ahoj.Sice nevím co přesně chceš poradit,protože krámů s hadrama je všude plno.Stačí přijít,vybrat,odzkoušet a zaplatit.Jestli ti jde o cenu tak v Kik diskont mají plavky dvoudilny i jednodilny od 80-200kč. Výběr velký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]