Nejste přihlášen/a.
Ahoj,Potřebuji poradit nějaké plavky.Je mi 11 a už klidně můžu nosit dámské.Poradíte mi? děkuji
Ahojky. Klidně si kup plavky u vietnamců. Taky od nich mám. Některé nejsou nic moc, ale mají i spoustu pěkných. Výhoda je, že jsou levné, takže i když ti do příštích prázdnin vyrostou víc prsa a nevejdeš se do nich, nebude to žádná tragédie.
Na mladých holkách se mi nejvíc líbí klasické trojúhelníčkové vršky, hezky barevné.
Jinak, pokud by ti nic nesedělo, zkus třeba Calzedonii (Calcedonii? - nejsem si jistá, jak se to píše) - normálně je dražší, ale už v půlce léta mají často veliké výprodeje. Tam prodávají zvlášť vrchní a zvlášť spodní díly, tak můžeš libovolně kombinovat střihy i styly i velikosti.
Dějuju moc.Minule sme byli v Písku a prohledali sme nad všecko!Nemohlis em nic sehnat.A problém je že já nejsem moc štíhlé postavy takže budu muset pár kli zhubnout
Ale prosímtebe. Určitě se podceňuješ. Jinak já taky nejsem proutek (ale ani tlustá, prostě krev a mlíko), a plavky jsem vždycky sehnala Jinak doporučuju spíš zavazovací, než zapínací plavky. Sice musíš pokaždé zavazovat, ale zase nehrozí, že se trošku povolí a pak ti budou velké. Nebo jsou bezva ty vršky, co mají stříh jako spportovní podprsenky, nelezeto to při plavání a tak.
A jinak myslím, že se, jako většina mladých i starých ženských podceňuješ a určitě máš lepší postavu, než si sama myslíš
Tak to fakt mrkni u těch vietnamcú... já od nich mám střihově velmi podobné, i s tím pásečkem u kalhotek, jen v jiné barevné kombinaci, takový tyrkysový vzrovaný vršek a černé kalhotky s tím páskem - prožkem látky, jako je na vršku. Ty koušíčky jsou vyztužené, ale nijak vycpané, jen kalhotky jsou míň vykrojené. Stály asi 400,-
Mrkni do Orsay, teď jsou tam výprodeje a mají horní i dolní díl bikin za cca 200-300,- Kč (myšleno dohromady za oba díly, ale kupuješ je zvlášť a můžeš si tak vybrat kombinaci, jakou chceš ) Já v Tvém věku nosila jako plavkovou podprsenku lambadu (tj. bez košíčků, takový sportovní tvar), ale dnes jsou v módě podprsenky s vázáním za krkem, které Ti určitě taky padnou.
U Vietnamců také možná pochodíš, chce to najít nějaký dobrý obchod, kde mají výběr. Už jsem si u nich kupovala několikery plavky a většinou jsem byla spokojená, vydržely i pobyt u moře (loni jsem si ale koupila plavky v New Yorkeru a po týdnu u moře se totálně vyšisovaly, pouštěly barvu šíleně , takže tento obchod moc nedoporučuji).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.