Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
o týden pojedeme s manželem a třema dětmi po letech na 8 denní dovolenou do Itálie. Potřebovala bych pokoupit klukům nějakou letní obuv protože pořád nosí jenom tenisky. Kluci mají 13, 10 a 8 let. Můžete mi když tak pomoct a říct jaká obuv by se mohla hodit, případně co nosí vaše děti přes léto? Předem moc děkuji
Dobrý den.
Vhodné jsou pevné sportovní sandály.
Prodávají se také botasky " v letním provedení". Podrážka jako u běžných botasek, ale jsou prodyšné, mají vykrojené otvory, noha se v nich nepotí. Běžně ve sportovích potřebách nebo i u prodejců na tržnicích apod.
doplněno 08.08.12 12:52:Žabky jsou tak k vodě, nejsou moc pohodlné. Sandály kluci využijí více, třeba i do školy.
Plavky - vzor slipy se dělají stále. Prodávají se i na tržnicích za pár korun.
Kupte jim sportovní sandály, pěkně pevné, třeba na sucháče. S dobrou podrážkou. Žabky klidně k tomu navíc, ale jen na pláž. To není bota na dlouhé chození, dětské noze nenabízí oporu.
doplněno 08.08.12 22:45:Ale některé děti žabky nosí nerady, dejte jim vyzkoušet na pláž jak žabky, tak gumové pantofle, ať si vyberou. Výhoda pantoflí je, že se dají použít i pak třeba jako přezutí na návštěvách s ponožkami.
Děkuji. Teď mě napadá, a co třeba žabky? Viděla jsem hodně dětí které je měli.
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem se zapomněla zeptat na plavky, které budu pro děcka muset koupit také. Kluci nosí slipy a taky měli takové plavky, tak bych možná koupila opět stejný typ - nosí se to ještě? Diky
Market, žabky pro děti určitě ne. Budou mít mokré nožky a pak se jim noha v žabce smýkne a rozbijou si ústa. Lepší jsou sandály nebo podobná obuv.
Ať si říká kdo chce co chce, já si na dovču nemůžu vynachválit takové ty crocsy - já mám z tržnice za pár šupů, byla jsem v nich teď sjíždět Ohři a opravdu super.
Plavky - slipy se ještě nosí a dětem to bude myslím jedno. Velký výběr mají třeba v Tescu, a už jsou i slevy, takže lze nakoupit fakt za pár kaček.
Teda já mám trošku jiný názor. Sandály na procházky jsou ideální, nebo letní botasky - nic proti nim. Naši kluci dávají u vody přednost žabkám, či jiným podobným (vodním) pantoflím. Nechtějí se zabývat zapínáním a kůže vodou dost trpí, zejména slanou. Takže máme botasky a nějaké ty pantofle (žabky atd.). Sandály moc nosit nechtějí. Zejména ty starší. Ale to záleží na nich. Ty mladší ještě sandály nosí, ale puberta je puberta a než se o dovolené dohadovat o botech, tak ať si vyberou sami.. Pokud plánujete pobyt u vody, řešila bych raději boty k vodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.