Nejste přihlášen/a.
Přeji krásný den, milí rádci a rádkyně
V práci celý den chodím i stojím v uzavřených botách, což se negativně odráží na vzhledu chodidel Jsou tvrdá, ačkoli je obden brousím pemzou, a hlavně se v docela velé míře loupou, jak jsou namáhané a zyvřené v botách. Hlavně na části pod prsty, nohy každý večer mažu mastným krémem, vyzkoušela jsem i Lipobase Repair nebo Indulonu, ale bez valného úspěchu.
Můžete mi někdo poradit dobrý tip nebo mast, po které se loupání zmírní a kůže změkne?
Děkuji
Martino, zdravím, osobně používám Santé, na změkčení tvrdé kůže. pře chvíli jsem i manželce namazal nohy. pokud mám více popraskané, tak si na nohy po natření navléknu igeliťák a pomalu můžu chodit..
doplněno 07.08.12 18:52:manželce se loupe.. je to mast asi za 70Kč, ale já jsem spokojen...
Děkuji za tip Naštěstí se mi kůže jen loupe, nepraská. Ale štve mě to, vypadá to hrozně, v otevřené obuvi.
Babkazov - děláte ze mě hloupou blondýnu (nic ve zlém, samozřejmě
). Nebojte, jistěže jsem vyzkoušela různé krémy na nohy, od uvolňujících peprmintových právě po ty mastné, co mají být na suchá chodidla. Také žádný úspěch...ale jak píši níže, zkusím jiný typ indulony, třeba měsíčkovou, kterou jsem teď někde zahlédla.
Kapkanadeje - děkuji za tip, ale teď jste mě docela zmátla - nesolené sádlo seženu běžně v obchodě nebo to musí být někde spešl?
Ron - to jsem zkoušela také, ale nějak moc to nezabírá... ačkoli zkusím jiný typ indulony. Ponožky na noc v noci stejně odkopu, jak mi vadí...
Viky - nosím pouze tmavé, protože boty jsou černé ono je to v podstatě jedno, jaký mám dresscode, můžu třeba chodit nahá:D, ale ty tmavé boty barví, tak raději tmavé ponožky. S tím stříbrem to není špatný nápad, jen ta cena
Takových ponožek je třeba mít povícero a to je už pěkná pálka...
Jednou jsem v přechodném pomatení mysli koukala na krémy na nohy a jeden jsem si koupila. Stál nějakých 40 kč, takže, nekup to! Od té doby používám jen krém na nohy, kterých je v každé drogerce několik druhů. Nemastí ani boty, ani ponožky, ani ložní prádlo. Jsou vymyšleny na nohy a jsou skvělé! S klidným svědomím doporučuji místo indulon a já nevím čeho všeho ještě. Paty a šlapky jako dětská prdelka, tisíce děkovných dopisů. Bez přehánění.
Dobrý den Martino. Nevím, zda můžete nosit v uzavřených botách, tmavé ponožky. Na problémy, jako je pocení nohou, loupání kůže pod prsty, nebo tvrdá pokožka, výborně pomáhají ponožky se stříbrem. Vyzkoušeno u nás doma. Ponožky, které jsou skutečně se stříbrem, mají v sobě proužky, které větrají. Cena kolem 700,- Kč. Kvalitní ponožky, prodávají prodejny pro motorkáře. Ponožka i při parných dnech, krásně chladí. Vyzkoušejte, možná i Vám pomohou. Jen můj názor.
já používám a 100% pomáhá tento krém giagia.cz/... - je možné že z uzavřených bot se tvoří plísně a proto se ti začíná kůže loupat, na to je také tento krém - pomůže opravdu s každým problémem kůže nohou
Pěkný den i Vám. Marti, vyzkoušejte nožky mazat domácím nesoleným sádlem. To je opravdu skvělé promašťovadlo na všechno.
doplněno 07.08.12 21:19:Klidně si ho kupte, já to beru podle sebe. Škvařím si ho doma. Proto jsem řekla domácí...:D
doplněno 07.08.12 21:40:Takže se nebojte a vyzkoušejte vyškvařené, nesolené, vepřové sádlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.