Nejste přihlášen/a.
ahoj...nezná někdo z vás nějaké dobré stránky kde mají sestavený jídelníček od snídaně až po večeři na hubutí?našla jsem spousta stránek ale všude jsou velmi obecné a nekonkrétní...vím, že na každého platí něco jiného ale abych měla se o co aspon opřít a přemýšlet každej den co vařit mě moc nebaví.díky
Týdenní jídelníček máš třeba tady - obezita.cz/... , ale podobných stránek je ´neurekom´...
Spíše se zamysli, co máš ráda a podle toho jez - hodně ovoce a zeleniny (ve formě salátů i namísto přílohy), nízkotučné sýry (ne sojové náhražky, ale třeba syrečky), jogurty, libové maso (spíše kvalitnější - krůtu, jehněčí, hovězí, králíka - než obligátní kuře), ryby (lépe tuzemské - čerstvé). Z příloh tmavé pečivo, rýži, cizrnu (a jiné luštěniny).
Vynechej knedlíky, sladká jídla, tučná masa, uzeniny.
Dobrý den.
Zkuste adresu: flora.cz/...
Zadáte si tam veškeré jídlo a nápoje, které jste ten den snědla a vypila a hned budete vědět kalorický příjem.
Najdete zde i seznam vhodných potravin + jídelníček.
Odkazy od kolegů jste již dostala, a já snad pouze podotýkám,že veškeré hubnutí spočívá v ukázněnosti,tvrdé vůli a disciplíně,jinak nic nedokážete,a tak je to prakticky se vším"Snídej sám,obědvej s přítelem,a večeři dej nepříteli."No,a o tom to je!
Mrkněte na jídelníčky Petra Havlíčka, fungují velmi dobře. Pak ještě na stránky www.poradnaredukcevahy.cz Tam se zaregistrujete a udělají Vám jídelníček na míru, podle vašich rozměrů. výšky a váhy. Zhubla jse podle nového jídelníčku už 9 kilo, a to jím 5krát denně, podstatně víc než dříve a chutná mi to. Vřele doporučuji. K tomu chodím s hůlkami svižně nordic walking a jezdím občas na kole. Jde to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.