Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Make-up od Dermacolu

Od: kikisna odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenosti s Dermacol MAKE-UP COVER nebo DERMACORRECT CLINICAL MAKE-UP obojí od Dermacolu. Četla jsem že má velkou krycí schopnost, potřebovala bych s ním zakrýt především popraskané červené žilky na nohou a občas nějaký pupínek na tváři a teď nevím, který by se na to víc hodil.

Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Připojuji se k předešlé odpovědi. Používám o Dermacolu make-up, i podkladovou bázi a ta udělá s obličejem opravdu divy. Pleť je jemná a make-up lépe drží. Pak lehce přepudruji matným pudrema vydrží to celý den. Používala jsem dříve vše od Oriflame, ale přešla jsem na Dermacol a jsem velmi spokojená. Občas mívají v Rossmanu slevy, tak si koupím do zásoby. Jiný make-up už nepoužívám. Kryje žilky perfektně.

imis*
hodnocení

0x

Dobrý den,

co znám tak mohu jenom doporučit Mary Kay.

Jestli budete chtět kontakt a poradenství kolem tohohle, nabízí to (jasně že zdarma) moje manželka.

kontakt na mě.

m.sedmak@seznam.cz

askmenow*
hodnocení

0x

Kamarádka má Make up cover, párkrát jsem si ho půjčovala. Kryje perfektně, ale nejsem si jistá, zda je vhodný na tělo - čekala bych, že by zašpinil oblečení.

metallica*
hodnocení

0x

ahoj...konkrétně tenhle typ nemám ale mám od Dermacolu jiný typ make-upu a zároveň jsem si ještě pořídila podkladovou bázi od této značky a jsem s ní naprosto spokojená...donedávna jsem používala levnější ale zkusila jsem...je sice dražší ale za sebe mohu říct, že make-up je strašně lehounký a ani nevím že ho mám na obličeji...ostatní co jsem používala mi vždycky přišlo jak když mám masku.

acrev
hodnocení

0x

URčitě jdetě do Deramcol Cover! Vydrží vám více než rok! Stačí jen malinkaté množství (otřít prst o tubu make upu) a rozetřete ho všude. Za mě doporučuji. Sice je s ním trocha více práce, je hutný takže se nanáší trochu nephodlně,ale výsledek stojí za to! Stojí jen pár korun okolo 130kč a vydrží na celý rok i více!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]