Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyprat boty?

Od: evzenie odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chtela bych se zeptat jestli muzu vyprat v pracce sportovni boty (tenisky do telocvicny). Mam program na boty ale nevim zda je tam mam hodit samotne, nebudou potom v te pracce moc litat? Nebo je mam prat s nejakym jinym oblecenim? Mate nejake zkusenosti? Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

ať lítaj, není žádný problém

hahanaj*
hodnocení

0x

já je dávám na 40st volně do pračky a pěkně se vyperou

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já teda tenisky peru ještě s něčím, třeba s ručníkem, nebo nějakou hadrou...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Dávám boty do pračky volně, samotné. Program boty. Nelítají, krásně se vyperou.

itan71*
hodnocení

0x

*vtip*Já prát neumím ale pokud nevíte dejte do pračky další tenisky ,když nemáte tak řekněte někomu v rodině, ješte jim uděláte radost.*ua*

olaf71*

k mým botám velikosti 47 se už nic nevejde*placni*

itan71*

OLAF71 tak to máš malou ruční pračku!?*vtip*Já mám 46 a vlezou se i další.*ua*

hodnocení

0x

Peru boty v pračce běžně na 40. Dělá to sice rachot, ale jsou jak nové. Kartáčkem to nikdy není ono...

gaucho912*
hodnocení

0x

ahojky muzes je vyprat v pracce nic se nestane ja kdyz peru boty tak je tam radeji davam samotne ale myslim si ze by to nemelo vydit kdyby jsi ktem botam neco prihodila(: a kdyz se mi je nechce davat do pracky tak je na noc namocim a druhy den rucne vycistim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]