Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s jemnými vlasy?

Od: sisika odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám problém s vlasy, jsou strašně jemné, splihlé a žádný účes nedrží maximálně jen chvilku a ještě se hodně mastí a musím je často umývat. Už jsem zoufalá. Vlasy mám po ramena. Je mi 20. Poradí někdo něco? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejdříve zkuste nějakou dražší kosmetiku, mezi dnešní nabídkou určitě něco seženete přímo na vaše problémy (ať už jemné vlasy nebo mastící se vlasy)..používejte jak šampon tak různé kondicionéry. Kdyby jste neviděla účinek po nějaké době, tak zkusit navštívit nějakého odborníka přes tuto problematiku :)

ron*
hodnocení

2x

Dobrý večer.

S jemnými vlasy toho moc nenaděláte. Vlasy v případě denního mytí ošetřujte kvalitním kondicionérem.

Vhodné by bylo vlasy upravit kvalitním kratším sestřihem, který by zvětšil objem vlasů. Poraďte se s kadeřníkem.

georgina*
hodnocení

0x

Mám taky jemné a mastné vlasy. Musím si je mýt každý druhý až třetí den. Já bych kondicionér nedoporučovala, ten vám vlasy ještě více zjemní. Na maštění vlasů mě pomáhá dobrý šampon a barva a aby mi účes déle vydržel, používám lak na vlasy v rozprašovači Lybar - ten vlasy docela dost zpevní a dá se říct, že to pomáhá i na maštění. Někdy používám i suchý šampon, ale to jenom když si nemůžu umýt vlasy. Pro jemné a mastné vlasy je opravdu lepší kratší sestřih.

itan71*
hodnocení

0x

*slunce*Škoda že jsi holka mě je 41let a od narození mám hodně jemné rovné vlasy(jak drátky)myl jsem si hlavu pokaždé když jsem vstal někdy i dvakrát za den a nikdy jsem neudělal s tím žádný účes a když tak jen na chvíli.Před několika lety mě to naštvalo a udělal krátký proces,ostříhal na krátký střih asi 2- 3cm teď mám pokoj a myji si hlavu co druhý až třetí den.Rada je pokud si na webovkách GOOGLE*cteni* do vyhledávače napsat jak na mastné a jemné vlasy nebo podobnou větu věřím že něco najdeš rychleji.*placni*A nevěš hlavu dá se s tím žít.*andel*

polinek*
hodnocení

0x

,,dejte si na vlasy pivo,,,ony tak zpevní - jako naškrobí se...to jsme dávaly jako holičky,jak ještě nebyl lak na vlasy. Něco na hlavu a něco do sebe ...

itan71*

*pivo*Jo aby smrděla jak hospodská šlapka,já bych s ní potom nešel spát natož něco dělat *blee*

polinek*

a když si dá pivo,což dnes je u holek normální - vám nevadí? Z vlasů to vyvětrá.

hodnocení

0x
Polinek má pravdu,dříve se pivo jako ztužovač dávalo,a to,i když laky už dávno byly.Umyjete vlasy a cca skleničku piva vetřete.Nebojte,není to cítit,a účinek je báječný!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]