Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blond melír - ano či ne?

Od: lucimera* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
mám takové dilema. Když jsem byla malá, měla jsem vlasy blonďaté opravdu hodně, ale jak jsem začala růst a stárnout, vlasy začaly tmavnout. Nejtmavší jsou vždy v zimě, nejsvětlejší v létě, když k nim může hodně sluníčka. Konečky mám světlé, a kořínky také, ale jenom tu vrchní vrstvu vlasů. Ta co je potom níže už je tmavá, ani ne hnědá, ani ne černá, prostě tmavá, jako když vám odrůstá melír.
Ještě nikdy jsem melír neměla, ani proužky, maximálně tak smytelný sprej na vlasy, ale to je něco jiného. Chci se proto zeptat - je dobrý blond melír celé hlavy nebo alespoň té "vrchní vrstvy", když je mi skoro 15 let? Moje kamarádky už melíry mají a nemají s tím problém, snad jen že čas od času musíte jít ke kadeřnici na přebarvení, když začne odrůstat.
Takže - blond melír - ano či ne? Poraďte mi prosím.

doplněno 01.08.12 16:59:

A je lepší barva udělaná od kadeřníka, nebo bych zvládla nabarvit si hlavu sama, kupříkladu pěnovou barvou od Syoss?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.Jednoznačně ho dej;)Prokoukneš,a pak,v dnešní době je to napjostno nojmální:D

hodnocení

0x

Dobrý den. Neboj se do toho jít. Zkus nejdříve tu vrchní vrstvu a uvidíšm jak se v tom budeš cítit. Příště už můžeš jít do celé hlavy. Já osobně na blond melír nedám dopustit. Tak ať Ti to sluší ještě víc!;)

doplněno 01.08.12 17:05:

Luci, svěř se do rukou kaděřnice, doma může výsledek zklamat snáz. Záleží na Tvém rozhodnutí, zda ještě o prázdninách, či si to necháš na začátek školního roku. Já bych to klidně na to září odložila.

doplněno 02.08.12 17:57:

Není zač.

lucimera*
hodnocení

Chodím do stejného kadeřnictví jako sestra, ona má taky blond melíry a pěkně udělané, máme i stejnou kadeřnici, takže se asi objednám, až budu mít volný den. Je pravda, že kdybych vybrala špatnou barvu, budu více zklamaná, než když se nechám obarvit od odborníka. Děkuji za doplnění ;)

lucimera*
hodnocení

Děkuju.

A myslíte, že je lepší si ho nechat udělat už teď o prázdninách, nebo až do školy v září? ;)

kikousek
hodnocení

0x
Jj,urcite do toho jdi,bude ti to sluset a leckdo ti bude zavidet! Ja byt tebou udelala bych si je az v zari aby si celou tridu oslnila novym vzhledem :)
lucimera*
hodnocení

Díky.

Ono je to celkem jedno kdy. Buď s tím budu mít starosti teď nebo později. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]