Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prošoupaná kapsa od peněženky

Od: egroups5* odpovědí: 8 změna:
Asi jako většina chlapů nosím peněženku v zadní kapse riflí.Jenže po čase se vždy kapsa prošoupe od rožku peněženky.Jak tomu zabránit?Co se komu osvědčilo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Na to nic není, snad jen změnit kapsu, mě se nejvíc osvědčila náprsní kapsa, nebo nosím peněženku v aktovce...

hodnocení

0x
Pokud nebude penezenka tak narvana, kapsa vydrzi dele.

qwertz*
hodnocení

0x
Stejně je móda peněženek a hnědých hřebenů s motivem mořské panny v zadní kapse u kalhot už dávno pryč... :)

jabraka*
hodnocení

0x

Kromě jiného je taková peněženka hned na očích pobertů a nechtěl bych o ni přijít jen kvůli frajeřině.

JABRAKA

hodnocení

0x

zajímavé. z čeho ta peněženka je?

Měl jsem vždycky koženou a po pár týdnech vždy změkla a o nějakém prodírání nemohla být řeč. Ale k tomu nosení v zadní kapse. Dříve jsem jí taky tak nosil, než jsem viděl jak komicky ta boule vypadá na pánovi, který šel přede mnou. Od té doby ji mám v náprsní kapse a pokud ji akutně nepotřebuji je tašce.

egroups5*
hodnocení

Vždy byla z kůže,někdy z umělé někdy z pravé.A stejně to rožkem prodřela.Na tričku nejsou náprsní kapsy a tašky s sebou nenosím,proto v kapse vzadu.To jen aby jsem zastavil rady typu,tam to nenos.Takhle otázka nezněla.
yurek*
Já právě proto, abych měl kam dát prkenici, začal nosit ledvinku, nebo vestu.
No tak snad u novych kalhot tu kapsu zevnitr necim vyztuzit, pak by to mohlo vydrzet dyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]