Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc včera jsem byla na Solarku 15min a spalilai jsem se na intimních místech kdo poradi jak se zbavím bolesti díky za radu
1x
Dobrý den. Spálenina ze solárka na intimních místech, může dělat velké problémy. Až vyzkoušíte rady a budete mít stále problémy, tak běžte do lékárny a kupte Panthenol spray. Lehněte si, postříkejte se sněhem z Panthenolu a ležte tak dlouho, až Panthenol vsákne. Nejlepší si vzít knihu a číst. Panthenol spray, pomůže určitě. Jen můj názor.
0x
Spáleninu zhojí jen čas... ![]()
Pomoct může Panthenol, jogurt,kefír - ale předpokládám, že jde o ´lehké´ spáleniny, maximálně rudá kůže a drobné ´vodnaté´ puchýřky. Pokud by šlo o těžší (velké puchýře), běž za doktorem...
doplněno 01.08.12 19:31: Jo jo - jsou to ´radostě´... ![]()
Já si, kdysi, cca půlhodinku před mnohahodinovou cestou busem, sednul na vosu...
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.