Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podlepit švy u bundy

Od: nanulka3 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mohli byste mi poradit? Asi jsem zničila manželovi novou šusťákovou bundu Adidas za 2.000,- Kč. Bunda má podlepené švy. Já jsem jí vyprala na 50 stupnňů (asi to bylo moc) a zřejmě tímto se švy odlepily. Když je ustřihnu, tak to bude zvenku docela vidět. Nevíte někdo, jestli existuje nějaké lepidlo, kterým bych to znova přilepila? Musí být po zaschnutí neviditelné. Děkuji Katka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkusila bych se zeptat v nějakém větším obchodě se sportovními potřebami, jestli neprodávají pásky na podlepení švů u sportovního oblečení. Jakékoliv lepidlo bych se bála jen tak použít.

mija*
hodnocení

0x

Pokud tam neni značka že se bunda nesmi prát, tak bych ji reklamovala...je to zřejmě nějaky zmetek za hodně peněz.Šustákové bundy zn.Nike a Adidas běžně peru v aut pračce,jednou dokonce omylem na 60st a nic se nestalo ale pozor bez ždímáni.Takže radim -reklamovat.

jar*
hodnocení

0x

Pokud to není vada výrobku, která by šla reklamovat, tak se prodává lepidlo na textil, je průhledněmléčné a drží. Přilepovala jsem si s ním nalepovací kamínky, co se odlepily a drží mi pořád. Peru na 40C. Jmenovalo se textilblue (nějak tak). Koupila jsem ho v prodejně výtvarných potřeb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]