Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moc by mi pomohlo kdyby mi někdo poradil jak můžu alespoň trochu zamaskovat velké poprsí, nejsem
tip který by právě byl na tyto přednosti hrdý, je to celkem otrava s velikostí E ... prosím poraďte ...
Když řeknete E, je to nic neříkající číslo - velikost košíčku se mění s velikostí obvodu, takže prsa do podprsenky 70 E jsou úplně jiná prsa (a košíčky), než do podprsenky 95 E.
Jinak tipy, jak ošéfovat poprsí:
- kvalitní podprsenka! Tzn. správná velikost (nechte se přeměřit ve specializovaném obchodě.)
- vystužená podprsenka - nevěřte divnému mýtu spousty žen, že vystužené podprsenky prsa zvětší... to dělá podprsenka s vycpávkami. Pokud jsou košíčky tvarované a pevné, ale nejsou plné vycpávky, prsa nezvětší, jen je udrží na místě. Pokud se prsa roztečou po půlce hrudníku, nebo se hýbou, poutají víc pozornosti, než pevná prsa sedící na místě.
- nenoste roláky ani hluboké výstřihy (pokud tedy chcete poprsí co nejméně zviditelňovat) ... vhodné ale není ani triko úplně ke krku. Ideální je výstřih končící těsně nad místem, kde se prsa od sebe oddělují (a kde je případně žlábek).
- vhodné nejsou volánky přes prsa, vodorovné pruhy, zběsilé abstraktní vzory
- odpoutejte pozornost jiným výrazným doplňkem, například velkými a výraznými náušnicemi a velkou barevnou kabelkou
- super jsou třeba taky nabírané rukávky, nebo něco, co postavu vyváží
- nenoste zbytečně moc volná trika - budete vypadat tlustá ... vše hezky vypasované (ne upnuté, že nejde dýchat)
Jinak ale moje rada: za prsa se nestyďte. Hezký výstřih není laciný. Jste žena se vším všudy, užívejte si to.
Souhlasím, že za prsa by se nikdo neměl stydět. Ale jako se tu řeší problémy malých prsou, jejichž nositelky je chtějí zvětšit, jsou problémy i opačného rázu.
Nechci nějak nevhodně radit, ale jestli by se tu nedalo uvažovat i o operativním zmenšení. Mám známou, která měla opravdu problémy, ačkoliv jinak štíhlá, nesehnala na sebe plavky, měla problémy s páteří, s oblečením a tak. Takže se odhodlala k operaci, bylo jí něco přes čtyřicet a je naprosto spokojená. Jakoby omládla, začala chodit rovně a strašně jí to sluší.
Takže i to by bylo řešení pro vás, ale samozřejmě jen můj názor.
Ahoj. Určitě je třeba začít s výběrem kvalitní podprsenky. A potom se zaměřit na barvy u oblečení. Samozřejmě tmavé, které opticky ubírají na objemu. Neznamená to ale, nosit jen černou. Nosit klidně i vínovou, čokoládovou, námořnickou modrou, módní šedou nebo různé odstíny zelené. Vyhýbat se hlubokým výstřihům do V, volit spíše malé kulaté výstřihy. Myslím, že i volnější střih a vhodný materiál odvádí pozornost od velkého poprsí.
Noste rozdělená trička a halenky (košile s knoflíky uprostřed, překládaná trika atd.)
Např:
FOTO 1 - jedna vrstva pod druhou je nejlepší
FOTO 2
FOTO 3 - košile je taky dobrá (ale pozor, nesmí mít kapsy a volánky, ty naopak prsa zvětší)
FOTO 4 - pomůže i velký výstřih a spodní vrstva ve světlejší barvě
FOTO 5 - rozdělení náhrdelníkem taky poslouží
+ jak radili ostatní - žádné velké vzory a obrázky na prsou
.
Když budete nosit volná trička a mikiny bez ozdělení (alespoň optického), tak budete mít pod krkem velkou nesourodou hroudu, která opravdu vypadá strašně. A také dobrá podprsenka, ta udělá hodně.
Jako třeba TOHLE
Sama jsem "vyvinutější"a od mamky jsem k Vánocům dostala skvělou knížku o módě (co nosit, když máte velká/malá prsa, široké/úzké boky atd.)
doplněno 30.07.12 21:54:Ještě upozornění: malé (navíc kulaté/rovné) výstřihy v žádném případě NE (jen pokud máte ještě sáčko nebo korále). Volné oblečení, které navíc začíná pod krkem prsa DEFORMUJE. Raději velká prsa než druhej zadek pod bradou...
Fotky se nezobrazují, zkusím to takhle.
Tohle jsou vhodné kousky oblečení:
Dobrý den. Důležité je, zda k větším ňadrům, máte štíhlou postavu, nebo plnoštíhlou. Udělejte z toho, svojí přednost. Potřebujete kvalitní podprsenku, širší ramínka, která se vám nebudou zařezávat do ramen. U velké podprsenky je velmi důležitá nejen velikost košíčků, ale objem pod ňadry. Je důležité mít podprsenku, která vám padne, není volná, netáhne ani netlačí, v oblečení není vidět. Podprsenka musí velké ňadra celé skovat, pak máte jistotu, že v oblečení budete mít pěkné pevné ňadra i při rychlé chůzi. Výborné jsou sportovní podprsenky. Další důležitá věc je chůze. Když se za velká ňadra stydíte, pak je jasné, že chodíte různě pokřivená. Chodím rovně, boty na podpatku, sukně s rozparkem. Oblečení pěkné moderní, střihem a barvou se musíte přizpůsobit ňadrům. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.