Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie na prsou

Od: iza* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, už delší dobu mám menší problém-mám na prsou praskliny, domnívám se že jde o strie. Máte už s tím nějaké zkušenosti, jak se tohoto zbavit a čím to je způsobeno? Děkuji všem za odpověď! *palec*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kate*
hodnocení

0x

Dobrý den,

praskliny vznikají, když se napíná kůže, jako např. břicho v těhotenství. Taky tam vzniknou strie. Objevují se na prsou, na břichu, stehnech. Existují na to různé krémy, v lékárně vám poradí, já mám dobré zkušenosti s krémem Elasti - Q, prevenci strií, stojí do 200,-Kč. Tak něco takového zkuste, alespoň to zastaví další praskání kůže. Zbavit se těch vzniklých už nejde, ale po čase se trochu zmenší a nejsou tak výrazné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]