Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomerančová kůže..a pravdu .))

Od: sepi® odpovědí: 7 změna:
už mě štvou všechny ty reklamy a tak mi někdo řekněte - opravdu existuje něco na pomerančovou kůži?hlavně mi nepište,že Avon má...a Ble ble mááááá..to je na tahání peněz .) a taky nic ohledně jídelníčku a cvičení..to znám..)prostě - když už je -dá se jí běžným způsobem zbavit?...no.ale.když se tak podívám kolem...a vidím to...tak bych řekla že nic takového prostě není...)tak papapa :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pleťové mléka a krémy nepomůžou na pomerančovou kůži...musí se doplnit cvičením,ůpravou stravy,nošením stahovacích punčoch a masážemi.Takže to výjde na dost peněz,ale kdo se toho chce zbavit,tak vyzkouší vše,aby se toho zbavil.:P

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
SÉPI-Tak to s tebou souhlasím,tady je opravdu jen taháni pěnez z kapec za drahé krémy.Já díky bohu nemám žádný takový problém, ale vydím to u kamarádek jak jsou neštastné.Tady trochu pomůže pravydelně cvičit,ty cviky nemusí být namahavé jen hodně stahuj zadeček,to můžeš dělat všude.:)SO.

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nepotěším Vás. Na"pomerančovou"kůži neexistuje naprosto nic účinného. Je mi líto*plac*.

Hezký den.

hodnocení

no...a mám to :)chtěla jsem to vědět - a vím to .)tak díky moc .)už se nebudu ksichtit u reklam a lákavých nabídek .)...a pak - ušetřím *frajer*...papap
kačatko*

Vždycky mě hrozně dožírají problémy dnešních žen. Podívejte se na staré filmy pro pamětníky, jakou tam mají dámy postavu...není silná, ale také není vychrtlá, jak teď často vídáme na ulici. Dřív se nestresovaly, že mají"pomeranč"na stehnech. Dřív je totiž ani něco takového nenapadlo a bylo to součástí jejich těla. Dneska, aby byla žena, podle médií dokonalá, by asi musela projít plastikou celého těla. Štve mě, že ve všech časopisech, plakátech a v TV jsou jen krásné a štíhlé holky. Já sama jsem trochu silnější (ze zdrav. dův) a mám"pomerančovou kůži"a nemám"hebkou pokožku","zářivý pohled"a"oslnivé rty". Já si se sebou vůbec hlavu nelámu. Jenže jak jsou média a lidé přecpaní tou ideu"krásné"ženy, prošla jsem si šikanou a pomluvami...A proč? Protože už nikdo nevidí to ostatní...Hlavně děti, které tráví den u TV nebo u PC a vidí jen zevnějšek. To už je pak na základce o šikany postaráno.

kačatko*+,

hodnocení

Káčátko - s tou reklamou máš pravdu .) ale pravda taky je,že dřívější ženy vypadaly velmi brzy staře...dost těžce pracovaly...(...nese si to asi doba .) a v dnešní době se ženy o sebe starají víc a dýl se chtějí libit ...jenže nám normálním chutná .))a tak se prostě najíme..a časem se na sebe podíváme...a pak se zamyslíme...a pátráme,co by se dalo zlepšit .))a tak jsem se chtěla ,,zlepšit"nějak jednoduše .)jenže to nejde .)a tak se s tím smířím a jediné co proto udělám,že se pokusím,aby se nešířilo:) tak pap avšem a díky za odpovědi .))

paul*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Souhlasim s kolegou na celulitidu opravdu nic neni krome cviceni,masazi,pitny rezim atd.

Reklamy si muzou strcit do prdele! Je to jen tahani penez z lidi.Nekdo by je mel zalovat!

To same je to se striema, taky nic.Musis doufat, ze zrovna ty prelstis prirodu a geneticke dispozice.

Hodne stesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]