Nejste přihlášen/a.
Zdrávím všechny prosim o rady .. mám na obličeji strašný pupínky,bedary a černý tečky co stím? Jde mi o to že to jde hoodne vidět prosim radu nebo spiš víc rad... Díky ;*
Chce to především i vyváženou stravu omezit čoko a slano a pak ke kosmetičce,ona by měla poradit co a jak k vašemu typu pleti.Mezi námi každá žena je svým způsobem krásná. Kolik Vám je let?
Chce to změnu stravy: Vedle čokolády bych vynechala kečup, hočici, majonézu a majonézové saláty, uzeniny (případně je alespoň snížit na minimum), a snížila množství soli, cukru, pikantního koření, ... Místo toho čerstvou zeleninu, ovoce, mléčné výrobky - bílý jogurt a tvaroh - obojí bez příchutí, jíst se zeleninou nebo ovocem či ořechy (ne buráky, a ne solené), ...
A před návštěvou kosmetičky se objednejte k dermatologovi pro vyloučení případné zdravotní příčiny.
Dobrý den Michaelo. Pupínky bedáry, černé tečky, to jsou většinou problémy v pubertě. Skoro každý z nás, si tím prošel. Pleť se začne více mastit a ucpává póry na pokožce.
Bez pravidelné , a důsledné hygieny, se vaše pleť neobejde. Nejlepší pro vyčištění mastné pleti, je dětské mýdlo. Chce to několikrát denně, důkladně umýt obličej dětským mýdlem. Na trhu je hodně přípravků na akné. Důležité je najít ten správný, který vaší pleti, bude pomáhat. Když si některý přípravek vyberete, je nutné ho používat několik týdnů, aby bylo vidět, zda přípravek pomáhá. V tomto by vám měl pomoc Dermatolog, který vám doporučí, jak který přípravek používat. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.