Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není to škodlivé pro tělo?

Od: karnii odpovědí: 9 změna:

Zdravím, moje kamaradka uz skoro rok nemela pohlavni styk ale pritom bere antikoncepci, (kvuli tomu aby mela prehled o menstruaci) neni to pro jeji telo skodlive? Mam o ni strach. Dekuju :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Všichni píšete jen o antikoncepci!
Je možné, že jí více škodí ta sexuální abstinence! Teda aspoň její psychice!
Mnozí poznáme termín : neukojená žena...
Možná by o tom věděli více přátelé, spolupracovníci nebo rodina!
krkovicka*
ale...ale,jsou ještě jiné pomůcky k ukajeni...

hodnocení

1x

Tak hormonální antikoncepce sama o sobě moc zdravá není... ale jestli před jejím předepsáním byla řádně vyšetřena, tedy včetně vyšetření na trombofilní mutace (lékaři nedělají automaticky, ale co jsem si všimla, tak některé soukromé laboratoře ho nabízí za úplatu) a byla shledána jako zcela zdravá, tak bych to zas až tak nehrotila, jestli jí prášky sednou a nedělají problémy.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Věřím, že bys jí určitě rád pomohl, ale škodlivé to rozhodně není.

karnii
hodnocení

To jsem si oddechla :)

hodnocení

0x
Můj názor je ten,že to škodlivé je,každá chemie je přece škodlivá,tak proč ji proboha do sebe cpe?Pouze kvůli pravidelné menstruaci?Na trhu existuje kvantum homeopatiky,která člověku neubližuje,a zcela jistě i z hlediska financí jest podstatně přívětivější!
skye*

Jistě, ale funkčnost poněkud pokulhává *bzum*

rimortis*
hodnocení

0x

Škodlivé to není a navíc - kdyby si někoho našla, nemusí řešit,kdy spolu mohou začít spát,že nebere prášky, a po roce bez sexu si nemyslím, že by se tak dlouho "udržela" =)

askmenow*
hodnocení

0x

Určitě myslím, že je lepší brát antikoncepci i v době, kdy s nikým nechodí, než aby ji po každém vztahu vysazovala a nasazovala, to jsou větší šoky, řekla bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]