Nejste přihlášen/a.
Žádnou alergii nemá.
2x
Klidně kupujte i normální kosmetiku, já třeba nikdy neměl nic děckého maximálně pudr a zubní pastu a žiju :D a vy určtě také
.
Zkuste jinou zubní pastu, ať si dítě vybere samo v obchodě, pak bude mít větší chuť si čistit zoubky...
S tím Elseve to je úplně jedno, klidně ji dávejte i kopřivový šampón (dobrý pro tmavé vlasy).
2x
Krkovičko, já můžu z vlastní zkušenosti doporučit dětské šampony Garnier naturals (teď se to přejmenovává na UltraDoux). Jsou tři verze - meruňka, pak červený a zelený. Ten meruňkový byl i v mém dětství, mamka mi s ním myla hlavu, tak si ho teď kupuju - a myju se s ním jako dospělá.
U těch past je důležité jako dítě používat dětské pasty. Ty totiž mají úplně jiné složení, než ty dospělácké, co se týče fluoru. Takže pastu bych kupovala určitě dětskou...
2x
Myslím, že v 7 letech už může používat běžné pasty i šampony. Ikdyž je to relativní, znám dost dospělých lidí, kteří používají dětské mýdlo i šampony léta. Já sama nedám dopustit na dětský olejíček Aviril. Mažu si s ním krk a dekolt, a někdy i ruce. Je levný a mě velmi vyhovuje...Takže, co komu vyhovuje, ať používá. Třeba dětské obyč. mýdlo Batole je také moc dobré a voňavé i pro dospělé.
0x
Hezký den i Vám. Krkovičko, to je velmi individuální. Je spousta dospělých, kteří používají dětskou kosmetiku (krémy, mýdla) protože je šetrnější a vyhovuje jim více. Co se dětí týče, pokud dětská kosmetika nevyhovuje, nevidím důvod, proč nepřejít na tu dospěláckou. Je třeba vyzkoušet, co bude vyhovovat a nebude dítě jakkoliv dráždit. Pokud je dcera již ve školním věku, tam už bych se toho nebála vůbec. Jen co se týče pasty na zuby, tam se u dětí řídíme tím, která jim chutná, aby si čistily zoubky rády a nešklebily se u toho. Momentálně používáme tu se Šrekem na obalu (název z hlavy teď nevím). Vlasy myjeme normálně Schaumou (nejstarší vnučka má dlouhé k zadku a je jí šest let). Kondicionér však nepoužíváme žádný. Mýdlo používá, jaké je právě doma ( Nivea, Fa apod.). Vyzkoušejte a uvidíte sama. Opravdu dětskou kosmetiku jsme používali, dokud byly děti malé (aby je nic neštípalo, nedráždilo, aby se neosypaly atd. a vyhovovala cca do 4. let.
0x
Dobrý den. Máme vnoučata různého věku, nejmladší 5 let. Zubní pasty, máme v koupelně 3 druhy. Ta nejmladší vnučka, má Perličku. Naučila jsem jí, aby si dávala ke své zubní pastě, trochu té naší pasty, že bude jako dospělá. Když je u nás, tak si zoubky čistí tímto způsobem a chodí se ukázat, jaké má krásné zoubky. Nyní už i doma používá pastu, co mají rodiče. Nevím, zda je to správné, ale děláme to tak. To samé s krémy. Používám už léta, Panthenol - pleťové mléko, Dr. Muler. I vnučka, která má přes 20 let, když u nás spí, používá Panthenol - pleťové mléko. Krásné jí voní. Nemá cenu, dětem něco nutit, stejně si udělají, co chtějí. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.