Jak uschovat jídlo

Od: Datum: 24.07.12 17:40 odpovědí: 5 změna: 26.07.12 11:23

Je možné zmrazit usmažené h o u b o v é řízky?


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: hop®
Datum: 24.07.12 17:43
 
avatar

Možné to je, ale jejich konzistence po rozmražení bude velmi nevábná, nenapadá mě slušné slovo, kterým bych to vystihl...

Ohodnoceno: 2x
 
Od: hahanaj*
Datum: 24.07.12 17:49
 

nejsou vhodné na zamražení - my je jíme i druhý den studené,pokud se nesní v den kdy jsme je smažili

 
Od: ruze®
Datum: 24.07.12 18:00
 
avatar

Tak.tak,houbové řízky sníst nebo rozdat sousedům,když jich máme moc,ať si taky pošmáknou! Po rozmražení by to bylo ,,bláto,,.Ještě tak masové se dají zmrazit,ale čerstvě usmaženým se nic nevyrovná! A nebo se jedině řídit rčením mého švagra:,,Má se boží dárek zkazit? To ať se střívko raději roztáhne!,, *smich*

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 25.07.12 09:57
 
avatar

Milá Růže, moc jsem se zasmála švagrovu citátu. Souhlasím ale se vším bez výhrad.

Zkusila jsem zamrazit hotové houbové řízky. Po rozmrazení to opravdu bylo velice nevábné, po ohřátí v mikrovlnce to navíc mělo takový divný jakoby zatuchlý zápach. Dostaly to slepice.

Zkusila jsem zamrazit i houbové řízky nesmažené, pouze obalené. To bylo ještě horší. Po rozmrazení to vypadalo jako namočené hadry, navíc to plavalo v černé vodě z těch rozmražených hub. Bylo to nechutné. Zkoušela jsem to pak osmažit hned zmrzlé, ale ani to nás nijak nenadchlo. Prostě už to není to, co čerstvé.

Proto houby udělat a čerstvé hned sníst, uchovávat se to vážně nedá.

My budeme mít dneska, našli jsme včera křemenáky, kozáky, kováře, hříbky...A nejvíc jsem byla překvapená, že vůbec nic nebylo červavého, i ty praváky byly úplně zdravé. To je potom ta pravá houbařská radost! *ua*Jaga.

Včera už byly růžovky narychlo osmahlé na troše oleje, mírně posolené a poprášené mletým kmínem. Je to větší lahůdka než sebelepší maso. A našli jsme jich hodně.

doplněno 25.07.12 10:00:

Tohle jsou jen některé z nich.

 
Od: 88ingrid
Datum: 26.07.12 11:23
 

Zdravim,zmrazene jak tady pisi to neni dobre-mam vyskouseno zmrazit je cerstve pokrajene na riziky po rozmrazeni pak vysusit,obalit a usmazit jako ty cerstve a je to o.k.

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.