Nejste přihlášen/a.
Jak si stříháte nehty na nohách? Je důležité je stříhat DOROVNA, nikoli do kulata - pak Vám nemůžou zarůstat.
Já jsem vždy na zarůstající nehty používala framykoin. Namazat, zalepit - večer odmočit ve vodě nohy, pořádně nehet protáhnout manikurníma nůžkama, hnis vyteče. Zase namazat, zalepit... A za 14 dní máte pokoj.
Dobrý den.Občas mi zarůstá nehet na jednom palci,chodím co 6-8 týdnů na pedikůru,tam mi to vždy zmrazí sprejem a odborně vyřízne.Nebolí to,jen trochu později,když zmrazení odezní,ale pak mám 2 měsíce pokoj.Pedikérka by měla být zkušená,zvláště např. u diabetiků musí být dost opatrná.
Jak u které pedikérky,já platím 120-150,-někde kolem 200,-ale za nohy bez bolesti a popraskaných pat to rozhodně nejsou vyhozené peníze.
Sice pozdě ale přeci ... tyto problémy měl můj bráška jako malé dítě. Pořád mu trhali na palečkách u nohou nechtíky. Potom mému taťkovi poradil jedem známý že má vzít pilník a ten nehet opilovat z vrchu. Zeslabí se a jak se došlapuje není šance aby zarůstal. Od té doby nemusel bráška na trhání ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.