Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce s akrylem od Enii Nails

Od: anetoska* odpovědí: 2 změna:
Ahoj holky, mohla by jste mi prosím některá poradit.:)Jedná se o to, že jsem se rozhodla dělat si nehty sama. Asi rok jsem chodila na nehtíky, ale potom jsem si dala na chvíli pauzu. Teď jsem se rozhodla, že si je zkusím dělat sama. Jsem i celkem zručná, tak proč to nezkusit. Koupila jsem si akryl od Enii Nails, tvrdilo, lepidlo se štětečkem, čistič štětců, primer a tipy na francii. Potřebovala bych poradit s přesným postupem a zda si ještě dokoupit nějaký materiál. Prvně jsem si upravila přírodní nehet. Zbrousila po povrchu a nanesla na něj primer. Po minutě jsem začala lepit tipy. Myslím si, že to se mi i celkem povedlo. Když jsem chodila na nehty k manikérce, tak mi i párkrát umělý nehet nepřilnul na vlastní a udělala se mi tam jakoby vzduchová bublinka. Potom jsem klasicky nanesla akryl asi ve třech vrstvách. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto značkou. Jak potom ještě upravujete po povrchu akryl? Přebroušením a přeleštěním? Jaký typ pilníku používáte na přebroušení gelu a vyleštění? Jak odstraním staré umělé odrostolé nehty pokud je budu chtít sundat? Je potřeba ještě něčím nehty odmastit před primerem, nebo stačí jen samotný primer? Jaký používáte štěteček na nanášení? Budu Vám moc vděčná, když mi některá odpovíte:)Pokud by to bylo možné mi zaslat něco na email anetoska@post.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikina*
hodnocení

0x
A co takhle třeba jít na kurz? ;)

ver*
hodnocení

0x
Ahoj, ve trech vrstvach se nanasi spis gel nez akryl, jinak pak po vytvrdnutu akrylu si ho pekne prebrousis, srovnas pripadne nerovnosti, vylestis lestici kostkou a muzes zacit malovat. ;), ale dobre si udelat i kurz *frajer*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]