Nejste přihlášen/a.
Pěkné ráno!
Přemýšlím nad holením v podpažží. Je to hygieničtější a určitě to vypadá lépe, ne když mi trčí z podpaží chumáče chlupů.. Jen mám strach, jestli se po oholení nebudu každou minutu drbat..Svědí to hrozně moc, nebo ne?
Jinak při prvním holení asi s chlupy nejlépe do záchodu, či do koše, že?
Díky
To ochlupení má svůj smysl, to že to je hygyjeničtější oholit je hodně diskutabilní, to že to lépe vypadá je debilní módní záležitost jako mnoho jiných nesmyslů :D
Holit ne, zpoti se to, a bude to klouzat, pouzivam strojek na vlasy... tzn 1-2mm a samozrejme odpada problem s podrazdenim kuze
a kam s tim neresim, splachuju do odpadu, a kdyz resim hlavu tak to sypu do kose nicmene jestli ta mas fakt bobra tak bych to dal taky do kose nebo wc
holit at si to holi baby proste jedu uz x let styl strniste
Nikdy mě to nesvědilo. Někdy trochu svědí, když člověk nemá možnost se několik dní oholit a jakoby ty vyrůstající chloupky bodají do zbytku podpaží. Ale když se budeš holit pravidelně, svědit to nebude.
doplněno 19.07.12 12:35:Jen na to hned nedávej agresivní deodorant, nebo tak něco. Ohol se třeba večer a cokoli aplikuj až ráno.
Osobně nedoporučím holení ale spíše "zástřih" stojkem na velmi krátký chlup... alespon před prvním holením které pak půjde snáze...je to hlavně z důvodu asi citlivé kůže jak na holení tak i zarůstání...
Snad jen můžu potvrdit to že pot rychleji "uschne" a nejde tak cítit...jako dříve, hlavně v rámci sportovních aktivit...
A co se vzhledomarmalů týče... zajděte si na jeden sraz emařů, sraz metrosuxálů ... budete si najednou připadat jako špinaví o sebe se nestarající bezdomovci... prostě dost divně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.