Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla sem se zeptat kde všude budu muset běhat když chci rovnátka sundavací. mám křivé zuby a ty na pevno nechci. děkuji lajduska
Se snímacími rovnátky trvá srovnání mnohem déle (a to i v případě, že bys je skutečně nosila 16 hodin denně) než s rovnátky pevnými. Moje dcery měly rovnátka snímací, ale stejně musely asi po 2 letech přejít na pevná, která pak měly další skoro 3 roky.
Pokud rovnou přistoupíš na pevná rovnátka, měla by doba nošení být kratší než 5 let.
Nasazovací rovnátka jsou k ničemu. To je prostě fakt. Navíc, rovnátka doporučuje lékař (nařídit ti je nemůže), ale jako odborník ví, co pro tvoje zuby bude nejlepší. Rovnátka se dneska nosí dva tři roky a zuby jsou krásně srovnané. Já je měla od 12 let dva roky, máti je teď má taky, a to jí je 49 let
Takže jestli se bojíš, že se ti někdo bude smát, tak budď v pohodě. Pár takových debilů se jistě najde, ale co je pro tebe důležitější? Rovné pěkné zuby, nebo něčí blbé řeči?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.