Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehty -líh

Od: cvicka odpovědí: 7 změna:

dobrý den chtěla jsem se zeptat kde všude je líh. chci si udělat nehty podle jednoho návodu z internetu a je tam potřeba vodka. doma jí nemáme a ani mi jí neprodají. děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Je potřeba pro odmaštění a nebo jako přísada do nějaké směsi?

Technický líh pro odmaštění koupíte, Alpu apod. taky...

cvicka
hodnocení

děkuji je mi 14 a vodku opravdu nekoupím

pb®
hodnocení

0x

Zajit to lekarny a chtit 60%ni lih. Ten se pouziva treba na dezinfekci. A nebo poprosit nekoho z rodicu, at ti to koupi.

hankauk*
hodnocení

0x

Cvičko, jaké nehty si chceš podle návodu z internetu udělat? Ví o tom maminka? Pokud si je budeš dělat sama, tudíž je nebude dělat odborník, můžeš si nehty dost zničit - záleží tedy na tom, co s nimi hodláš dělat. Je ti teprve 14 a jsi ještě ve vývinu. Jestliže si zničíš nehtová lůžka nějakým neodborným zásahem, můžeš také o nehty přijít a je možné, že už nikdy nebudou růst stejně. Buď hodně opatrná a ev. to radši prober s maminkou.

cvicka
hodnocení

našla jsem novinové nehty. pokud budeš chtít pošlu ti ten odkaz že tam opravdu ta vodka je napsaná.

Je potřeba cokoliv s lihem. Tady třeba to prý šlo nejlíp s Alpou damie8stefan6.blog.cz/...

A tu koupíš v každé drogerii nebo supermarketu.

askmenow*

Návod z netu znám. Poprosila bych rodiče, jestli nemají panáka něčeho. Myslím, že by šla třeba Slivovice. Nebo líh z lékárny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]