Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla jsem se zeptat kde všude je líh. chci si udělat nehty podle jednoho návodu z internetu a je tam potřeba vodka. doma jí nemáme a ani mi jí neprodají. děkuji
Zajit to lekarny a chtit 60%ni lih. Ten se pouziva treba na dezinfekci. A nebo poprosit nekoho z rodicu, at ti to koupi.
Cvičko, jaké nehty si chceš podle návodu z internetu udělat? Ví o tom maminka? Pokud si je budeš dělat sama, tudíž je nebude dělat odborník, můžeš si nehty dost zničit - záleží tedy na tom, co s nimi hodláš dělat. Je ti teprve 14 a jsi ještě ve vývinu. Jestliže si zničíš nehtová lůžka nějakým neodborným zásahem, můžeš také o nehty přijít a je možné, že už nikdy nebudou růst stejně. Buď hodně opatrná a ev. to radši prober s maminkou.
našla jsem novinové nehty. pokud budeš chtít pošlu ti ten odkaz že tam opravdu ta vodka je napsaná.
Je potřeba cokoliv s lihem. Tady třeba to prý šlo nejlíp s Alpou damie8stefan6.blog.cz/...
A tu koupíš v každé drogerii nebo supermarketu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.