Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat jestli nějaká z Vás nemá zkušenosti s užíváním Stimulenu Je mi 15 let, vím že je to brzo začít užívat nějaký přípravek na větší prsa, ale nejsem ze sebou vůbec spokojená, stydím se vyjít v plavkách ven.. Vlastně nikam na koupaliště nechodím a když jdu, musím se hodně přemlouvat.. Jsem jen u babičky v bazénu protože je mi to prostě trapný někam vyjít,nemám vůbec žádná prsa.. Vypadá to strašně protože všechny moje kamarádky prsa prostě mají.. Mamka mi furt řiká " Já taky žádný prsa neměla " no a to mi na sebevědomí nepřidá když mi jen tvrdí že prsa neměla a narostly jí až pozdě.. A když mi todle řekne, je mi ještě hůř:D Sice jí narostly ale až ve 30ti, a k čemu mi bude že jí narostly prsa ve 30ti když budu do 30ti vypadat příšerně.. Nesnášim se za svoje prsa.. Prostě mi to vadí a dost se kvůli tomu trápim.. Tak se chci zeptat jestli někdo nemáte s tímto přípravkem zkušenosti, jestli vůbec pomáhá
Díky
Zdravím.
Myslím, že na posouzení, máte-li prsa velká nebo ne, máte ještě dostatek času.Je Vám 15, jste pořád ve vývinu.
Možná některé spolužačky mají prsa větší, některé určitě naopak menší. Někdo vyspívá dříve, někdo později. Mějte trpělivost a nevyhazujte peníze za nesmyslné preparáty. Mně například narostly prsa až po narození dítěte. Ale netrápila jsem se, nebylo proč. Dovedete si sama představit na sobě prsa velikost třeba 4? Já myslím, že hrůza. Styděla byste se ještě víc.
Užívejte si prázdnin a života taková, jaká jste. To jediné Vám můžu poradit.
Nemyslím si, že cvičení pomáhá, když žádná prsa nemám.. To by vypadalo vážně příšerně a cvíčením prsa si myslím nerostou, ale děkuju
Nevím jak cvičením, ale zcela určitě nenarostou ani po žádné vodičce, krému, masti či něčem jiném. Bohužel to musíš nechat na přírodě a čekat. Od plnoletosti je možno podstoupit chirurgickou úpravu, ale to nese také jistá rizika a ne každému se to líbí.
Třeba Tě uklidní, že existují kluci (a muži), kteří mají raději prsa drobná či malá a z velkých jim naskakuje kopřivka.
Zrovna jsem to dnes tady nekde psal, jsou i taci, kteri mala prsa miluji a velka mu prijdou "hnusna", a mezi ne se pocitam i ja (pardon damy, vsak si najdete nekoho, kdo ma rad velka prsa). Pro me je proste ideal krasy postava Keiry Knightley.
Pripravky na zvetseni prsou funguji stejne jako pripravky na zvetseni penisu a hubnuti, a to jako snadne oskubani lidi, kteri danym problemem trpi, proto vznikaji nove a nove, a lidi si to vsechno kupuji a farmaceuticka firma se ma naramne dobre
Tak to jsi mne Lenino vrátila o několik desetiletí zpět. Přesně Tvůj problém jsem měla také. Jenomže tenkrát žádné "stimuleny" neexistovaly a vůbec, takovéto problémy byly doslova tabu. Já jenom tiše pozorovala kamarádky, kterým prsa úplně v klidu bobtnala, zatímco já zoufale sledovala, jak mně místo ňader, roste zadek. A tak jsem si koupila velkou podprsenku, a pěnovou houbu na mytí, tu jsem nastříhala na malé kousky a nacpala do té podprsenky, tenkrát nebyly takové vyztužené, jako jsou dneska. Tenkrát to byl jenom kus hadru a buď tam bylo "maso", nebo to bylo schlíplé. No, a to bys koukala, jaký jsem měla úspěch. Chlapi se mohli zbláznit. Měla jsem tenký pas, prsa z pěnové houby (to nikdo netušil) a boky jako bohyně. Směji se, pochopitelně. Dnes je jiná doba. Ale abych Tě utěšila. Vdala jsem se, porodila syna, celá jsem se proměnila, prsa mi sice nenarostla, ale boky a zadek někam zmizel, a věř, nebo nevěř, nakonec jsem pracovala jako externí manekýna v tehdejším jediném módním časopise "Žena a Móda". Klidně mohu doložit. Ale o tom to není. Dnes mi je třašedesát, prsa mi nikdy nenarostla, ale zato je mám stále jako ta "patnáctka". Nic mi nevisí na břicho, nic mne neobtěžuje, a mohu chodit naostro, i v tomhle věku. Takže hlavu vzhůru. A pak, dnes jsou přece jiné možnosti. Až budeš dospělá, tak si můžeš nechat udělat implantáty, pokud Tě to bude tak trápit. To je přece už běžná záležitost. Ale něco Ti řeknu, mám kámošky, ty mají ta vytoužená prsa a v tomhle vedru je mají bolestivě zapařené, až do krve. Minulý týden jsme to řešily. Musí nosit podprsenku, protože to jinak nejde a když se potí a tíha toho masa ... No, představ si to sama. Já bych to nechtěla.
doplněno 09.07.12 21:54: Tedy ještě doplním. Tu podprsenku jsem si vycpávala až v osmnácti. V patnácti ještě ne.
Lenino ,ještě počkej ,chápu ,že bys už chtěla vypadat víc žensky ,ale tvé tělo ještě pracuje na vývinu ,koukni ale na prsa mamky ,babičky ,tetiček ,prostě rodina.(ne tatkové ) ,protože prsa se opravdu dědí ,tedy skoro většinou .Jestli mají u vás holky v rodině nulky nebo jedničky ,asi na tom líp nebudeš (i když přírody může překvapit) .A pokud tě to bude hodně trápit ,v 18ti můžeš na plastiku ,dají se udělat krásné přirozené dvoječky ,které nebudou křičet na svět ze štíhlého hrudníku ,ty budeš spokojenější a na nějaké roznmlouvání druhých nedej ,dnes se to už běžně dělá a když ti to opravdu pomůže ,jdi do toho .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.