zdravím všechny, potřebuji radu ohledně pupínků, které se mi udělají vždy v tříslech po holení... Jsou červené a v plavkách nebo ve spodním prádle to není zrovna hezké. Víte co myslím zkoušela jsem vždy po holení dětstký olejíček, ale už to nepomáhá... A holit se ve směru růstu chloupků, to taky nechci, pak tam stejně něco zůstane :D co na to používáte vy a co pomáhá a co naopak ne? Díky za rady holky
Třísla neholte směrem nahoru, ale ze středu do stran, je to méně agresivní A ještě se zeptám, co používáte na holení? Pokud máte nějakou jednorázovou žiletku, tak ji vyhoďte a kupte si kvalitní.
Já doporučuji neholit tyto oblasti moc často. Nevím, jak dlouho vám dorůstají chloupky, ale pokud se jeden den oholíte a druhý den znovu, tak je potom pokožka podrážděná a reaguje vznikem pupínků. Takže se holit třeba jednou za tři dny.
mám stejný problém...a tak vždy vydržím asponň týden ať mi chloupky narostou a pak je depilačními pásky vytrhám..
Nelepím je tam celé je to více bolestivé, nastříhám je na proužky a trhám..zabere mi to tak 15 minut.
Dělám to už druhým rokem a na bolest jsem si zvykla. první dva dny budete mít možná zarudlá místa ale pak se to uklidní, depiluji chlpoupky i v podpaží, sice se nevytrhají všechny ale zato tam toho pak holíte méně a méně dráždíte pokožku, to same i vtříslech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.